Φύτος Κωνσταντίνου: Δηλώνει παρών στις βουλευτικές

Την απόφαση του να επαναδιεκδικήσει τη βουλευτική του έδρα, ανακοίνωσε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Γενικός Οργανωτικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, Φύτος Κωνσταντίνου.  «Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενος στο καθήκον μου, δηλώνω παρών ενόψει των επικείμενων Βουλευτικών Εκλογών, ως Υποψήφιος Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνου.
 
Στην ανακοίνωση του, σημειώνει ότι το εθνικό μας θέμα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή που καθιστά απαραίτητη την ενότητα των πολιτικών δυνάμεων για αποτελεσματική διεκδίκηση μιας δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, που να οδηγεί στην απελευθέρωση και στην επανένωση της πατρίδας μας. Σημειώνει επίσης πως αν και η  κατάσταση στην οικονομία δείχνει να σταθεροποιείται, απομένει ακόμη πολύς δρόμος μέχρι την επίτευξη της ανάπτυξης.
 
Όπως προσθέτει, παρόλο που η εσωστρέφεια διαχρονικά περιορίζει το Δημοκρατικό Κόμμα από την υλοποίηση της προοπτικής του, και παρά την ύπαρξη διαφορετικών αναλύσεων για ορισμένα ζητήματα, η πολυφωνία στο ΔΗΚΟ είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί θετικά, αφού εξάλλου η δημοκρατία αυτό επιβάλλει, και τα σύγχρονα πολιτικά κόμματα δεν μπορούν να λειτουργούν με σιδηρά στρατιωτική πειθαρχία.
 
Το ΔΗΚΟ ενωμένο...
 
«Στα πλαίσια των μεγάλων προκλήσεων με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η πατρίδα μας, το Δημοκρατικό Κόμμα χρειάζεται τους ανθρώπους του, τα στελέχη του, και την ηγεσία του ενωμένους, μακριά από πικρίες και αντιπαραθέσεις, έτσι ώστε να διατηρήσει τον ρυθμιστικό του ρόλο και να πρωταγωνιστήσει στους αγώνες που έρχονται. Για τους δύσκολους αυτούς αγώνες είναι απαραίτητη η ενότητα του Δημοκρατικού Κόμματος για την οποία προσωπικά όπως έπραττα πάντα, έτσι θα κάνω και τώρα, συνεχίζοντας να εργάζομαι για την εμπέδωση και την εδραίωσή της», υποδεικνύει ο κ. Κωνσταντίνου.
 
«Και από αυτούς τους δύσκολους αγώνες δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουμε, αλλά όλοι οφείλουμε να είμαστε παρόντες, από το δικό του μετερίζι ο καθένας, μέσα από το Δημοκρατικό Κόμμα και πάντα δίπλα στον απλό άνθρωπο», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 
  
 
 

Δειτε Επισης

Αποχώρησε από την εκδήλωση η ΕΔΕΚ-«Από υπερκομματική μετατράπηκε σε κομματική και αντικυβερνητική»
Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου-Συγκρατημένα αισιόδοξοι στο Προεδρικό
Έξω από το Προεδρικό πλήθος κόσμου-Διαμαρτυρία κατά της διαφθοράς στον απόηχο της παύσης Οδυσσέα (vid&pics)
Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα
Συνάντηση Τατάρ – Γιλμάζ στην Άγκυρα
Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Παναγιώτου
Ετοιμότητα αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό θα επαναλάβει ο Πρόεδρος σε Γκουτέρες
Τη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας της ΕΕ με γειτονικές χώρες εξήρε ο Υπουργός Μεταφορών
Αυτή την καθοριστική στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να αναλάβουμε δράση διαμηνύει η ΠτΒ
«Μία μακρά, τραγική και υπερήφανη ιστορία»-Τιμήθηκαν οι ήρωες της Κατωκοπιάς