Fool House

   
  • «Ό,τι καλό έχουν να θυμούνται είναι αυτό που κάναμε εμείς, κι αυτό είναι το ευχαριστώ τους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Τιμούρ Κετσπάγια, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την υποδοχή που του επεφύλαξε μερίδα φίλων της Ανόρθωσης. «Το χειρότερο είναι πως και οι άλλοι που κάθονται δίπλα απ’ αυτούς, δεν τους λένε: μ@λ@κ@ κάτσε κάτω» είναι το παράπονο του Τιμούρ.
 

 
  • Τώρα που τη θέση του προέδρου του ΔΣ του ΡΙΚ, Άντη Τρυφωνίδη, πήρε ο Τσώκος, άνοιξε και ο δρόμος για τον Μιχάλη Μαραθεύτη να αναλάβει γενικός διευθυντής του Ιδρύματος. Περίπου σε κανένα μήνα.
 


 

  • Ο γνωστός… αηδός «You are welcome friends to Cyprus, Σταύρος Χατζησάββας», πήρε ζεστά την υποψηφιότητά του με την ΕΔΕΚ (μεταγραφή από Οικολόγους) και έχει ήδη αρχίσει να επικοινωνεί μέσω των social media, όπου έφτιαξε και το σχετικό hashtag #mazimehadjisavva, ενώ άλλαξε και τον τίτλο του στο προφίλ του στο Facebook όπου πλέον γράφει «Πολιτικός». Το πρόβλημα είναι ότι έχουν μετανιώσει στην ΕΔΕΚ και δεν ξέρουν πως να του το πουν. Ελπίζουμε ο Σιζό να εκτιμά τη βοήθεια που του προσφέρουμε, να του πούμε εμείς τα μαντάτα του Σταύρου, βγάζοντας τον πρόεδρο του κόμματος από τη δύσκολη θέση… Όσοι από εσάς θα θέλατε να πάρετε μια γεύση από το τι εστί Χατζησάββας – πολιτικός, δείτε πιο κάτω 


 

  • Παρεμπιπτόντως, μες την παιδική χορωδία των υποψηφίων της ΕΔΕΚ, προσθέστε και τον Γιώργο Οικονομίδη. Το «μωρό» γεννήθηκε το 1989, δηλαδή 26 στα 27!

 


 
  • Το δε άλλο μωρό που υιοθετεί αυτές τις μέρες η ΕΔΕΚ, η Νίκη Κατσιαούνη, φήμες λένε ότι είναι του ’42, δηλαδή 73 στα 74 (δεν κάνω πλάκα).
 

 
  • Τα δε περί υποψηφιότητας Χριστιάνας Αριστοτέλους με τη Συμμαχία Πολιτών, είπαμε ότι του Λιλλήκα του αρέσουν τα show, αλλά όχι η Βουγιουκλάκη.
 

 
  • Ως γνωστόν, οι προεκλογικές περίοδοι είναι η χαρά των Μιντιαρχών. Σε αυτές τις βουλευτικές, όμως, το πάρτι θα γίνει με σπόνσορα τον Νικόλα. Ως μάννα εξ ουρανού περιμένουν καναλάρχες και εκδότες το budget του ΔΗΚΟ για τις βουλευτικές, το οποίο αναμένεται γενναιόδωρο αφού πρέπει να καλυφθεί σε δυο μήνες το κενό της Ομάδας Καρογιάν. Και δεν είναι μόνον οι διαφημίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και η μεταγραφή της Ελένης Χρυσοστόμου από τους Οικολόγους, στο ΔΗΚΟ, δεν έγινε με το… αζημίωτο αφού τα δύο μέρη έχουν συνάψει συμφωνία 5ετούς διάρκειας (συμβόλαιο για εργοδότηση!).
 

 
  • Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ Τράπεζας Κύπρου και Ελληνικής, οι οποίες πλέον επικεντρώθηκαν στο να κλέβει πελάτες η μια από την άλλη. Όπως λένε πηγές από μέσα, τα νέα πακέτα και η διαφήμιση κλπ είναι ψιλά γράμματα κοντά στην «αρπαγή της Ελένης – πελάτης». Στόχος η ενίσχυση του μεριδίου αγοράς τους.
 

 
  • Μέχρι στιγμής, έχουμε έναν Υπουργό και μία Επίτροπο που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν
 


 

  • Το ενδιαφέρον είναι ότι οι ψεκασμοί του Καμμένου [υπουργός Άμυνας της Ελλάδας που πιστεύει στους ψεκασμούς] προκαλούν πλημύρες, ενώ αυτοί του Κουγιάλη και της Ιωάννας, ανομβρία… Πάντως, χθες, προφανώς είχαν off οι Εγγλέζοι, γι αυτό έβρεξε και χιόνισε.