Προετοιμασία για τη συνάντηση των ηγετών στη συνάντηση διαπραγματευτών

Προετοιμασία για την επόμενη συνάντηση των δύο ηγετών, του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο διαπραγματευτών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, τη Δευτέρα.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη σημερινή συνάντηση έγινε συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων, καθώς και προετοιμασία για την συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι οι δύο διαπραγματευτές ήδη συναντήθηκαν τρεις φορές την προηγούμενη εβδομάδα.

Κατά την περασμένη τους συνάντηση οι δύο ηγέτες είχαν ζητήσει από τους Μαυρογιάννη και Ναμί να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση των αποκλίσεων.

Δειτε Επισης

Με σαφές άνοιγμα στους αποστασιοποιημένους διεκδικεί την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μορφάκης Σολομωνίδης
Μετά την Ισπανία μεταβαίνει στην Πορτογαλία ο ΠτΔ με φόντο την ανάληψη Προεδρίας Συμβουλίου της ΕΕ
Ζυμώσεις για εξεύρεση υποψηφίου κοινής αποδοχής στην ΕΔΕΚ-Αναμένονται εξαγγελίες από Μορφάκη και Χαννίδη
Το τουρκικό λιμάνι, οι κυπρογενείς υποχρεώσεις και η αναζήτηση προόδου μέσω Ευρωτουρκικών
Ανακοίνωσε την έναρξη της υποβολής ενστάσεων η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων Συνεδρίου της ΕΔΕΚ
Εγένετο Δημοκρατική Αλλαγή-Εγκρίθηκε η Πολιτική Διακήρυξη του νέου κόμματος
Η απάντηση Παναγιώτου σε ΑΚΕΛ για χαμηλόμισθους-«Η κυβερνητική πολιτική αντανακλά τη βελτίωση της αγοράς»
Το πήρε αλλιώς ο Οζερσάι-«Άνοιγμα τουρκικών λιμανιών πρέπει να περιλαμβάνει ανοίγματα για Τ/κ»
Επιμένει ο Τατάρ-«Πάνω από το 50% των Τ/κ υποστηρίζει τη λύση "δύο κρατών"»
Κόβει την κουβέντα για άνοιγμα τουρκικού λιμανιού σε κυπριακά πλοία το τουρκικό ΥΠΕΞ-«Φανταστικοί ισχυρισμοί»