Κοντραμπάντο ναρκωτικών κοντά στη Χοιροκιτία

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από πληροφορία ότι σε περιοχή στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά το χωριό Σκαρίνου, θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών, έθεσε υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο χώρο.
 
Υπό παρακολούθηση τέθηκε επίσης αυτοκίνητο που οδηγείτο από Ελληνοκύπριο ηλικίας 24 χρόνων, με συνοδηγό Ελληνοκύπρια ηλικίας 20 χρόνων, οι οποίοι διαμένουν στην Μουτταγιάκα της επαρχίας Λεμεσού.
 
Τα δύο πρόσωπα συναντήθηκαν με νεαρό ηλικίας 28 χρόνων που οδηγούσε μοτοποδήλατο και άλλο νεαρό ηλικίας 18 χρόνων, που έφτασε στη περιοχή με αυτοκίνητο. Και οι δύο νεαροί είναι επίσης από τη Μουτταγιάκα.Τα μέλη της ΥΚΑΝ αντιλήφθηκαν τον 18χρονο να παραλαμβάνει ένα νάιλον σακούλι από τον 28χρονο.
 
Το αυτοκίνητο του 24χρονου και της 20χρονης θεάθηκε στη συνέχεια από την Αστυνομία να ακολουθεί το αυτοκίνητο του 28χρονου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία.
 
Παρά την έξοδο Χοιροκοιτίας τα δύο αυτοκίνητα εξήλθαν του αυτοκινητόδρομου και κατευθύνθηκαν στον παλαιό δρόμο παρά την έξοδο Σκαρίνου. Στη συνέχεια τα δύο οχήματα εισήλθαν σε χωματόδρομο όπου ο 18χρονος θεάθηκε να βγαίνει από το αυτοκίνητο του και να τοποθετεί το νάιλον σακούλι κάτω από ένα δέντρο.
 
Αμέσως τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν τον νεαρό και παρέλαβαν το σακούλι εντός του οποίου υπήρχαν 2 κιλά και 284 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης. Ο 18χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία.
 
Ο 24χρονος μόλις αντιλήφθηκε τα μέλη της ΥΚΑΝ προσπάθησε με το αυτοκίνητο του να διαφύγει από το χώρο, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας προκαλώντας του υλικές ζημιές.
 
Ο νεαρός ανακόπηκε από την Αστυνομία και συνελήφθηκε για το αδίκημα της αμελούς και επικίνδυνης πράξης. Επίσης συνελήφθηκε και η 20χρονη συνοδηγός του.
 
Στη προσπάθεια του να διαφύγει ο 28χρονος επιτέθηκε σε μέλος της ΥΚΑΝ και συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης κατά αστυνομικού.
 
Οι τέσσερις νεαροί θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
 
 

Δειτε Επισης

Πρώτη Κυρία: Στόχος η θεσμοθέτηση του Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Θλίψη ΠτΔ για το θάνατο του Χ. Μυλωνά. «Διέπρεψε στους τομείς των επιχειρήσεων»
Λύπη για καθυστέρηση ανέγερσης ειδικού σχολείου «Απ. Λουκάς» εκφράζει η ΠΟΕΔ
Με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ξεκίνησε το Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Περιοδεία ΠτΔ σε όλες τις επαρχίες-«Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να έχουμε περισσότερο κόσμο στην ύπαιθρό»
Εκδήλωση διαμαρτυρίας από ιδιοκτήτες ελλιμενισμένων σκαφών στη Μαρίνα Λάρνακας
Συστήνεται η διυπουργική επιτροπή για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού-Οι βασικές αλλαγές που δρομολογούνται
Οι ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ζητούν απομάκρυνση από την Επιτροπή Παιδείας του Χρ. Σαββίδη
Συνάντηση Δήμου Ακάμα-φορέων για το πολεοδομικό έργο στους Τάφους των Βασιλέων και Κόλπων των Κοραλλίων
Απεβίωσε ο Χαράλαμπος Μυλωνάς-Χαρακτηρίστηκε ως ο πρωτεργάτης της Κυπριακής Ναυτιλίας