9 + 1 ζευγάρια που άντεξαν στον χρόνο

Η φήμη και η διασημότητα είναι συχνά συνδεδεμένη στο μυαλό μας με μια λαμπερή και πολυτάραχη ζωή γεμάτη χωρισμούς, ερωτικά σκάνδαλα και σχέσεις που δεν κρατούν στον χρόνο. Υπάρχουν όμως και τα ζευγάρια που έρχονται να διαψεύσουν τα πιο πάνω και αποδεικνύουν πως έχουν βρει το μυστικό της οικογενειακής ευτυχίας και παραμένουν ερωτευμένοι σαν την πρώτη μέρα.

Της Άρτεμις Κωνσταντινίδου 

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης 

 


Η Δέσποινα Βανδή έχει δηλώσει πολλές φορές πως πριν συναντηθεί με τον Ντέμη, μιλούσαν στο τηλέφωνο για τρεις μήνες περί ανέμων και υδάτων και από το πρώτο κιόλας ραντεβού συνειδητοποίησε πως είναι ο άντρας της ζωής της. 17 χρόνια μετά, εξακολουθούν να είναι τρελά ερωτευμένοι με τα παιδιά τους, τη δωδεκάχρονη Μελίνα και τον εννιάχρονο Γιώργο.
 
Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος

 

 

Η ιστορία αγάπης του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου ξεκίνησε το 1998 σε ένα νυχτερινό κέντρο. Παρά το ότι κάθονταν σε διαφορετικά τραπέζια, οι ματιές τους διασταυρώθηκαν μέσα στο πλήθος και η Τατιάνα χαμογελώντας τού πέταξε ένα λουλούδι. Η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τα παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, αλλά και τον γιο του Νίκου, Λάμπη, από τον πρώτο του γάμο.
 
Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς

 

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη φαντασμαγορική πρόταση γάμου που έκανε στην Καίτη Γαρμπή ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος εξέφρασε τον έρωτά του δημόσια μέσα από την εκπομπή «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά. Στις 4 Μαΐου του 1997, ένωσαν τις ζωές τους στο κτήμα Νάσιουτζικ και δύο χρόνια αργότερα έφεραν στον κόσμο τον γιο τους Δημήτρη.

 
Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς

 

Το πιο πολυσυζητημένο και πολυφωτογραφημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz γνωρίστηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2003 στην Ελούντα, όπου πρωταγωνιστούσαν σε διαφημιστικό σποτ κινητής τηλεφωνίας, για τις ανάγκες του οποίου η Κάτια χαστούκισε τον Σάκη αρκετές φορές. 13 χρόνια μετά, η Κάτια δηλώνει ευγνώμων για την κάθε στιγμή που ζει με τον Σάκη αλλά και τα τρία τους παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη.
 
Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας 


Σχεδόν καρμική μπορεί να χαρακτηριστεί η σχέση του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυ Ζήνα. Πρωτοσυναντήθηκαν τη δεκαετία του ’90 στον πρώτο γάμο του Γιώργου με την Καίτη Φίνου, όπου η 14χρονη Πέγκυ είχε παρευρεθεί με τη μητέρα της ως καλεσμένη. Έξι χρόνια μετά και ενώ ο Γιώργος είχε χωρίσει, ξανασυναντήθηκαν τυχαία και ερωτεύτηκαν. Το 2007 παντρεύτηκαν στη Φωκίδα με 3.000 καλεσμένους και το 2011 ήρθε στη ζωή τους η μικρή Ηλέκτρα.
 
Angelina Jolie - Brad Pitt 

Το αγαπημένο ζευγάρι του πλανήτη γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr and Mrs Smith», ενώ ο Brad Pitt ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Μετά από προτροπή των έξι παιδιών τους, o Brad Pitt και η Angelina Jolie παντρεύτηκαν στις 23 Αυγούστου του 2014 στη Γαλλία, σε στενό κύκλο και υπό άκρα μυστικότητα. Τα τελευταία έντεκα χρόνια, έζησαν όμορφες και δύσκολες στιγμές, όπως ήταν για παράδειγμα η περιπέτεια της υγείας της Angelina. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη στήριξη του συζύγου της, που ήταν ο λόγος που κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία.
 
 
Elton John - David Furnish

 

 

O 68χρονος σταρ Elton John και ο 53χρονος σύντροφός του, David Furnish, παντρεύτηκαν το 2005 μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια σχέσης και με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας απέκτησαν δύο γιους, τον Zachary και τον Elijah. Οι ίδιοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τον ερχομό των παιδιών τους, αφού και οι δύο επιθυμούσαν εδώ και χρόνια να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.
 

Beyoncé - Jay Z 


H πρώτη γνωριμία για τους πασίγνωστους τραγουδιστές έγινε το 2001 όταν η Beyoncé ήταν ακόμη 18 χρόνων και η σχέση τους ήταν κυρίως φιλική. Οι πρώτες ερωτικές σπίθες ήρθαν ένα χρόνο μετά, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνεργασίας, και τον Απρίλιο του 2008 παντρεύτηκαν σε μια κλειστή τελετή, ενώ το 2012 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Blue Ivy.
 
Marie-Chantal - Πρίγκιπας Παύλος

 

Η Μarie-Chantal Miller και ο Πρίγκιπας Παύλος γνωρίστηκαν το 1992 μέσω του κοινού τους φίλου και δισεκατομμυριούχου επενδυτή Αlexander Papamarkou, στο πάρτι γενεθλίων του εφοπλιστή Φίλιππου Νιάρχου στη Νέα Ορλεάνη. Η Μarie-Chantal εξομολογείται πως ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και δύο χρόνια μετά αρραβωνιάστηκαν στο χιονισμένο Gstaad. Ακολούθησε ο λαμπερός τους γάμος στο Λονδίνο, όπου ζουν μέχρι σήμερα με τα πέντε παιδιά τους.
 
David - Victoria Beckham 


Οι «Posh and Becks» γνωρίστηκαν το 1996 όταν ο David Beckham ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής και η Victoria Adams μέλος του συγκροτήματος Spice Girls. Η συνάντησή τους σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στάθηκε αιτία για να αναπτυχθεί ένα νέο ειδύλλιο στη showbiz. Το 1999 ακολούθησε ο υπέρλαμπρος γάμος τους στην Ιρλανδία και αργότερα απέκτησαν τους Brooklyn, Romeo και Cruz και πιο πρόσφατα τη μικρή Harper, που έχει ξετρελάνει τα media.

 

Δειτε Επισης

«Επειδή εν το είδα πεθαμένο, ξέρω το τωρά τζιαι καρτερώ πως εν να δω ζωντανό το μωρό μου»
«Δίνουμε ένα μικρό οστό στους συγγενείς των αγνοουμένων… Αυτό μαρτυρά τη βαρβαρότητα των Τούρκων»
Γεννήθηκε 20 Ιουλίου 1974, λίγες ώρες πριν την εισβολή… «Δεν ξέρω πώς είναι να έχεις μάμμα και παπά»
Η Κύπρια ζωγράφος που έφτασε μέχρι τη Νέα Υόρκη-«Η τέχνη είναι ένας διάλογος ανάμεσα στις γενιές»
Δεκαοκτώ χρόνια με πολλαπλή σκλήρυνση-«Ξύπνησα ένα πρωινό και δεν έβλεπα, νόμιζαν θα μείνω ανάπηρη»
BINTEO: Συγκίνησαν οι ολυμπιονίκες ζωής-Αγωνίστηκαν και αποθεώθηκαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου
Η Λούλλα έκανε Κόσμο της το κυπριακό φαγητό και το μοιράζεται με όλο τον κόσμο
Το Mall με τις αντίκες που πηγαίνει από γενιά σε γενιά από το 1978 και κρατά ζωντανή την ιστορία
«Δεν μιλούσα, δεν περπατούσα, με έκαναν μπάνιο… Πλέον είμαι συνεχώς στο σπίτι»
«Ίσως το πρωί να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να έχει πόνους σε όλο το σώμα»