Το smartphone του φτωχού

Αυτό είναι το Freedom 251. Πήρε το όνομά του από την χαμηλή του τιμή που είναι 251 ρουπίες το οποίο ισούται με 3,20 ευρώ. Και το καλύτερο είναι ότι τα χαρακτηριστικά του δεν είναι και τόσο κακά.

Η συσκευή έχει όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά με τα οποία πολλοί άνθρωποι θα ήταν ικανοποιημένοι: μια 4ιντσών οθόνη, 1,3GHz τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1 GB μνήμη RAM, 8 GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 3,2 megapixel, μπροστινή κάμερα 0,3 megapixel και μπαταρία 1,450mAh. Επιπλέον τρέχει Android 5.1. Δεν είναι καθόλου κακό.

Το τηλέφωνο έχει κατασκευαστεί από την Ringing Bells, μια νέα ινδική εταιρία που σκοπό έχει να προμηθεύσει την αγορά με οικονομικά smartphones. Ήδη έχει βγάλει στην αγορά ένα 4G ακουστικο για 3000 ρουπίες που σε αντιστοιχία είναι περίπου 40 ευρώ.

Πρέπει να επιδοτηθεί με κάποιο τρόπο αν και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πως θα γίνει αυτό. Αλλά είναι πολύ, πολύ φτηνό. Το τηλέφωνο θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ινδία την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και αναμφίβολα θα ξεπουλήσει.
  
Πηγή thetoc.gr

Δειτε Επισης

Η συνάντηση του Θανάση Βέγγου με τον Πάπα Λέοντα-Η άγνωστη ιστορία από την Κολομβία (
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας μιλάει στον δολοφόνο του από τον τάφο σε δικαστήριο μέσω βίντεο τεχνητής νοημοσύνης
Οκτάχρονος αγόρασε από το κινητό της μαμάς του 70.000 γλειφιτζούρια για τους φίλους του
Ταξίδι με τροχόσπιτο για ζευγάρι κατέληξε σε περιπέτεια-Άφησε κατά λάθος τη γυναίκα του στον δρόμο
Σκάφος 4,5 εκ. δολαρίων βυθίστηκε ενώ μετέφερε 30 influencers-Προτεραιότητά τους ήταν... η τεκίλα και οι selfies
Και το όνομα αυτής... Starbase-Ο Μασκ αποκτά τη δική του πόλη στο Τέξας
Μία γυναίκα από τη Βρετανία 115 ετών είναι πλέον ο γηραιότερος εν ζωή άνθρωπος στον κόσμο
Νοσοκόμα στη Φλόριντα έκανε σεξ με τον 15χρονο θετό γιο της και τους έκανε τσακωτούς ο πατέρας του
ΒΙΝΤΕΟ: Άντρας ανέβηκε σε snowmobile για να σωθεί από πολική αρκούδα
Δέκα χρόνια οικονομίες για τη Ferrari των ονείρων του-Την είδε να γίνεται στάχτη στην πρώτη της διαδρομή (vid)