Εκτός ΟΣΕΛ ο Τάσος Μιχαηλίδης για ενέργειές του σε βάρος της εταιρίας

Την παύση του Τάσου Μιχαηλίδη από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕΛ αποφάσισε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, «για τις συνεχιζόμενες ενέργειές του σε βάρος του ΟΣΕΛ, την πρόκληση σοβαρών ζημιών και απωλειών, που έχουν ως αποτέλεσμα – ακόμα και μέχρι σήμερα – τον εγκλωβισμό 27 λεωφορείων του ΟΣΕΛ στο σταθμό Αρεδιού».
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «ο ΟΣΕΛ ακολούθησε κατά γράμμα τις πρόνοιες του καταστατικού του και της σχετικής νομοθεσίας και έθεσε εκτός τον Τάσο Μιχαηλίδη, έχοντας διαπιστώσει ότι επιδιώκει την καταστροφή της εταιρίας με τη διάπραξη ενεργειών που προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν μεγάλη ζημιά και απώλεια στον ΟΣΕΛ, πλήττοντας τη φήμη και τα συμφέροντα της εταιρίας και εκθέτοντάς την στην αναθέτουσα αρχή που είναι το κράτος. Περαιτέρω, το σύνολο των μετόχων διαπίστωσαν έλλειψη κάθε προσπάθειας συνεργασίας του Τάσου Μιχαηλίδη με τα άλλα μέλη του ΔΣ, Διευθυντές και μετόχους της εταιρίας και συνεχή πρόκληση προστριβών μαζί τους».
 
Προστίθεται ότι «ο ΟΣΕΛ επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό ότι συνεχίζει με όλα τα νόμιμα και δικαστικά μέσα, την προσπάθεια για την ανάκτηση των λεωφορείων του και  την εφαρμογή του νόμου, της τάξης και την εκτέλεση των δικαστικών διαταγμάτων. 

Ο ΟΣΕΛ θα αναμένει με υπομονή τη διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου στις 22 Φεβρουαρίου που θα εξετάσει την αίτηση του ΟΣΕΛ για παρακοή του δικαστικού διατάγματος από τον Τάσο Μιχαηλίδη».
 
Ο ΟΣΕΛ επιθυμεί, τέλος, «να διαβεβαιώσει το κοινό ότι συνεχίζει να λειτουργεί προσφέροντας κανονικά τις υπηρεσίες του στο κοινό. Ως εταιρία με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και με συμβατικές υποχρεώσεις απέναντι στην πολιτεία, προτιμούμε να επωμιζόμαστε εμείς την ταλαιπωρία παρά οι πολίτες μας».
  
 

Δειτε Επισης

Πρώτη Κυρία: Στόχος η θεσμοθέτηση του Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Θλίψη ΠτΔ για το θάνατο του Χ. Μυλωνά. «Διέπρεψε στους τομείς των επιχειρήσεων»
Λύπη για καθυστέρηση ανέγερσης ειδικού σχολείου «Απ. Λουκάς» εκφράζει η ΠΟΕΔ
Με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ξεκίνησε το Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Περιοδεία ΠτΔ σε όλες τις επαρχίες-«Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να έχουμε περισσότερο κόσμο στην ύπαιθρό»
Εκδήλωση διαμαρτυρίας από ιδιοκτήτες ελλιμενισμένων σκαφών στη Μαρίνα Λάρνακας
Συστήνεται η διυπουργική επιτροπή για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού-Οι βασικές αλλαγές που δρομολογούνται
Οι ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ζητούν απομάκρυνση από την Επιτροπή Παιδείας του Χρ. Σαββίδη
Συνάντηση Δήμου Ακάμα-φορέων για το πολεοδομικό έργο στους Τάφους των Βασιλέων και Κόλπων των Κοραλλίων
Απεβίωσε ο Χαράλαμπος Μυλωνάς-Χαρακτηρίστηκε ως ο πρωτεργάτης της Κυπριακής Ναυτιλίας