NULL

Κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στα περίπτερα η εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ μαζί με το Περιοδικό Celebrity με μόνο 2,50 ευρώ. 

Πάρτε ακόμη το premium πακέτο του ΡΕΠΟΡΤΕΡ τα περιοδικά Gold και People με μόνο €3.90

Το περιοδικό Gold ξεκίνησε την πορεία του στα εκδοτικά δρώμενα της Κύπρου ως το πρώτο μηνιαίο αγγλικό περιοδικό με στόχο να προωθήσει την Κύπρο ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, να αναδείξει τις ξένες επιχειρήσεις στη χώρα μας και ταυτόχρονα τον τομέα επαγγελματικών υπηρεσιών που τις εξυπηρετεί άμεσα. Ο στόχος επιτεύχθηκε και τρία χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του το περιοδικό Gold έχει γίνει συνώνυμο της προώθησης του ευ επιχειρείν στην Κύπρο, συγκεντρώνοντας ένα μοναδικά πολύτιμο κοινό, αυτό των high-net worth individuals, των ξένων εταιρειών και αγγλόφωνων ξένων ή Κύπριων επιχειρηματιών και στελεχών. Το Gold, είναι πλέον το «English Language Business Magazine of Cyprus» και παρέχει ενημέρωση για ό,τι λαμβάνει χώρα στην Κύπρο σε όλους τους τομείς της αγοράς, από τη βιομηχανία και την ανάπτυξη γης μέχρι την ενέργεια, τις επαγγελματικές υπηρεσίες, τα τραπεζικά, τον τομέα πληροφορικής και το λιανεμπόριο.
 
Το People είναι το περιοδικό που έφερε την επαναστάση στη lifestyle δημοσιογραφία, με επίκεντρο τα επώνυμα πρόσωπα, και είναι σήμερα το πιο πετυχημένο και δημοφιλές περιοδικό στον κόσμο. Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό την ημέρα του γάμου τους, όπως και ο George Clooney με την Amal Alamuddin. Η Jennifer Lopez και η Drew Barrymore φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά τους, ενώ η σύζυγος του Robin Williams μίλησε για την άγνωστη ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε και τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Στην Ελλάδα η Ελένη Μενεγάκη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη σε περιοδικό μετά από χρόνια για το λανσάρισμα του People το καλοκαίρι του 2013, ο Σάκης Ρουβάς παραδέχτηκε πως κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια Ζυγούλη κάθε χρόνο, η Δέσποινα Βανδή εξήγησε γιατί ο ερχομός των παιδιών της άλλαξε ριζικά την κοσμοθεωρία της, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.