Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση 19χρονου Βρετανού

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΓΝ Λευκωσίας ο νεαρός Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ο οποίος τραυματίστηκε χθες σε δυστύχημα με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του.

Η Τροχαία Πάφου, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το δυστύχημα φαίνεται να οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα.

Αρχικά ο 19χρονος είχε διακομισθεί στο ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει πολυτραυματισμό, πολυκαταγματισμό, συμπιεστικά κατάγματα, επισκληρίδιο και υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κάταγμα μηριαίου οστού.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Κατά το δυστύχημα τραυματίστηκε και ο συνοδηγός του 19χρονου, ηλικίας 17 ετών, επίσης Βρετανός.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6μμ χθες, στην οδό Καθίζη, στην Πέγεια, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 19χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας της και προσέκρουσε σε δέντρο, που βρίσκεται σε παρακείμενο χωράφι.

Ο 17χρονος, που επίσης μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου, όπου και νοσηλεύεται, υπέστη κάταγμα στο μηριαίο οστό.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Επέκταση θερινού σχολείου στα ειδικά σχολεία ψήφισε η Βουλή
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Χάος στα συνεργεία για ταχογράφους φορτηγών και λεωφορείων-Εξετάζει αλλαγές το ΤΟΜ
Εξάμηνη καθυστέρηση στην επέκταση και ανακαίνιση της εντατικής νεογνών στο Μακάρειο-Αγανάκτηση από την Επ. Υγείας
«Η ισότητα των φύλων δεν είναι απλώς πολιτικός στόχος αλλά νομική υποχρέωση»
Σοβαρές καθυστερήσεις εξέτασης των αιτημάτων φαρμάκων ογκολογικών ασθενών
«Στο πλευρό της Ανθρωπότητας»-Την 8η Μαΐου τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου
Καταβολή εφάπαξ ποσού σε όσους δικαιούχους δεν συμμετείχαν στο Σχέδιο «κτίΖΩ» αποφάσισε το Υπουργικό