Ντου της Αστυνομίας στο οίκημα της Θύρας 9

  Αιφνιδιαστική έφοδο στο κεντρικό οίκημα των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας στη Λευκωσία και στο σπίτι του συντονιστή της  Θύρας 9, Μάριου Αργυρού, έκανε η Αστυνομία. 
Δύο μέρες μετά τη δημοσίευση φωτογραφικού υλικού στην επίσημη σελίδα της Θύρας 9 σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες απεικονίζονταν όπλα και σφαίρες πάνω σε σημαία του συνδέσμου, η Αστυνομία έκανε έφοδο στο οίκημα των οπαδών, χωρίς πάντως να εντοπιστεί οτιδήποτε. 

Η Αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση του προσωπικού ηλεκτρονικού υπολογιστή του Μάριου Αργυρού, ο οποίος σε δηλώσεις του στον Ρεπόρτερ εξέφρασε απορία για τις προθέσεις και τα κίνητρα των Αρχών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ρεπόρτερ» η Αστυνομία κάλεσε τη Δευτέρα (15/2) τον Μάριο Αργυρού για κατάθεση, εντούτοις ο συντονιστής της Θύρας 9 αρνήθηκε να παρευρεθεί στο αστυνομικό τμήμα. 
«Πιστεύει κανείς ότι αν υπήρχαν όπλα στο σύνδεσμο θα δημοσιεύονταν στο διαδίκτυο; Τους το είπα όταν ήρθαν. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για ν’ ασχοληθεί η Αστυνομία. Πραγματικά απορώ για τα κίνητρα τους», ανέφερε ο κ. Αργυρού, ο οποίος άφησε υπονοούμενα για τη διοίκηση της Ομόνοιας. 

«Η διοίκηση της ομάδας διαρρέει ότι απειλήθηκαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ από μέλη της Θύρας 9. Εγώ τους προκαλώ αν έχουν οποιοδήποτε μήνυμα σε κινητό ή ηλεκτρονική μορφή να το δώσουν στη δημοσιότητα. Με αυτές τις κινήσεις που κάνουν προκαλούν την οργή των οπαδών». 

Ερωτηθείς αν υπονοεί πως η έφοδος της Αστυνομίας προήλθε κατόπιν εντολής της επίσημης Ομόνοια απάντησε: «Δεν θέλω να πω περισσότερα. Ας το αφήσουμε εδώ, δεν ξέρω». 
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου-Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας στο κοινό
Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού-Πότε θα τεθεί σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Εντός Οκτωβρίου στο Υπουργικό οι τροποποιήσεις για στεγαστικά σχέδια προσφύγων-Τι αλλάζει
Γραφεία κηδειών ζητούν από ιατρούς να εκδώσουν παράνομα πιστοποιητικά θανάτου επί πληρωμής
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Έτοιμη να δώσει φωνή στους πολίτες μέσω Νόμου η Κυβέρνηση-Online προτάσεις και συλλογή υπογραφών
Επ. Περιβάλλοντος: Δεν υπάρχει βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς ισότητα των φύλων
Υφ. Πολιτισμού: Στέγαση μέρους βιβλίων Ρ. Κατσελλή στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη
Η Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων ΕΕ στη ΓΣ του ΟΗΕ
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική