Πάει στο Νικόλα με… απρόβλεπτες διαθέσεις η Αντιγόνη

Το μεγάλο «ναι», το μεγάλο «όχι» ή ίσως και… κάτι ανάμεσα στα δύο, ως προς το κατά πόσο θα είναι υποψήφια βουλευτής του ΔΗΚΟ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, ετοιμάζεται να πει στον πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο η Αντιγόνη Παπαδοπούλου. Η πρώην ευρωβουλευτής και πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ, θα έχει στις 18:30 σήμερα (τη Δευτέρα) το απόγευμα συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο, στον οποίο θα του διαβιβάσει, τόσο προφορικώς όσο και γραπτώς, το σκεπτικό των σκέψεων, προβληματισμών και ενδεχομένως προθέσεων της.
 
Και λέμε ενδεχομένως αναφορικά με τις προθέσεις της, καθώς πληροφορίες του reporter.com.cy αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ως προς τα όσα ετοιμάζεται να πει στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, συστήνοντας … «υπομονή και θα μάθετε σε λίγες ώρες». Μάλιστα, από το περιβάλλον της κ. Παπαδοπούλου, γίνεται λόγος για μια «διαφορετική αυτή τη φορά Αντιγόνη, που πάει στον Νικόλα με ‘’απρόβλεπτες’’ διαθέσεις».
 
Μολονότι από το περιβάλλον της Αντιγόνης Παπαδοπούλου δεν ξεκαθαρίζεται και αποφεύγεται επιμελώς να δοθεί σαφής εικόνα ως προς το τι προτίθεται να πράξει, πολιτικά ερμηνεύοντας τα συμφραζόμενά τους, εύλογα καταλήγει κανείς στο εξής συμπέρασμα: Ότι η Αντιγόνη Παπαδοπούλου θα δει τον Νικόλα Παπαδόπουλο με πρόθεση να παίξει καθαρά με τους δικούς της κανόνες το παιχνίδι της υποψηφιότητάς της ή όχι. Δηλαδή, να μην πει και να αιτιολογήσει απλώς ένα «ναι» ή ένα «όχι», αλλά να ρίξει την μπάλα στο γήπεδο του προέδρου του ΔΗΚΟ, «καλώντας» τον να αποδείξει εμπράκτως κατά πόσο την θέλει πραγματικά ή όχι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος…
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στο ΣΓΥ ο ΥΠΕΞ, ενημερώνει για συμμόρφωση επί συστάσεων για κράτος δικαίου
Προτεραιότητα Α. Ιωσήφ η προώθηση ανέγερσης Τεχνικής-Γεωργικής Σχολής
Συζήτησε με τον Πρέσβη της Κίνας τις διαφορές που προέκυψαν με την CPP ο Πρόεδρος
Προεκλογική ανταλλαγή πυρών-Οι «συνήγοροι των τραπεζών» και η «ΑΚΕΛική λαίλαπα»
Στήριξη σε Παντελή Γεωργίου για το Δήμο Δυτικής Λεμεσού από το Volt
Συλλυπητήρια Λευκωσίας για τον θάνατο του Προέδρου και του ΥΠΕΞ του Ιράν
Τη σημασία της διμερούς συνεργασίας συζήτησαν Πρόεδρος της Βουλής και Ελληνας Υπ. Υγείας
Τέσσερις προτάσεις ΔΗΠΑ κυρίως προς τις τράπεζες για την οικονομία
Βούληση για διεύρυνση σχέσεων με Κύπρο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Αλβανίας
Βλέπει τον Κινέζο Πρέσβη για το τερματικό ο Πρόεδρος-Νέοι ισχυρισμοί από την CPP