Μάξι - μίνι (ΓεΣΥ) στο τέλος μας άφησαν γυμνούς!

Ίσως το λογοπαίγνιο να προσφέρει προσωρινά μια νότα γέλιου, αλλά η κατάσταση με τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το Γενικό Σχέδιο Υγείας ( ΓεΣΥ) προκαλεί κλάματα, κυρίως στους πολίτες που συνωστίζονται στα νοσοκομεία για να βρουν την υγεία τους. Ο υπουργός Υγείας αφού επιτέθηκε δημόσια στον κ. Μάτσα (διευθυντή ιατρικών υπηρεσιών) για τις απόψεις που εξέφρασε δημόσια, απειλώντας τον και με πειθαρχικές διώξεις γιατί τόλμησε να μιλήσει για την έλλειψη προσωπικού στα κρατικά νοσηλευτήρια, αναδιπλώθηκε και ατάκτως υλοποίησε όσα υποστήριζε τις προηγούμενες μέρες ο υφιστάμενος του κ. Πέτρος Μάτσας.
 
Οι λεκτικές αναφορές του υπουργού Υγείας περί λύσης όλων των προβλημάτων, λόγω της παραχώρησης θέσεων μονιμοποίησης στα νοσηλευτήρια –όσων ήδη υπηρετούν δηλαδή χωρίς καμιά νέα πρόσληψη- συνιστούν υπεραπλούστευση και προσπάθεια αποπροσανατολισμού, όταν ο Τύπος βοά για τα βάσανα που υφίστανται οι πολίτες καθημερινά στα νοσοκομεία. Με τους καρκινοπαθείς να πεθαίνουν καθοδόν, τις λίστες αναμονής να φτάνουν μέχρι το Προεδρικό και να ενοχλούν τον ύπνο των ενοίκων στον εκεί λόφο…
 
Το μίνι ΓεΣΥ δεν καλύπτει τη γύμνια της παρεχόμενης περίθαλψης στα νοσηλευτήρια και καλά κάνει ο κ. Παμπορίδης και η κυβέρνηση Αναστασιάδη να επενδύσουν στον τομέα της Υγείας και να αφήσουν τα επικοινωνιακά τρικ. Μπορεί ο Γιώργος
Παμπορίδης και ο υπουργός Οικονομικών να επισκέπτονται τα νοσοκομεία μόνο όταν χρειάζεται να τους απαθανατίσουν οι κάμερες, αλλά οι φωνές των βασανισμένων πολιτών θα τους χαλούν τις ήσυχες μέρες και νύχτες τους.
 
Ας αφήσει τα σόου, τους εγωισμούς και τα τερτίπια η κυβέρνηση Αναστασιάδη. Υπάρχει έτοιμο και συμφωνημένο Σχέδιο Υγείας εδώ και μια πενταετία. Εφαρμόστε το πάραυτα, έστω και αν σας προκαλεί αλλεργία και μόνο ότι ετοιμάστηκε επί διακυβέρνησης Χριστόφια και ΑΚΕΛ.

Υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ - Αριστερά νέες Δυνάμεις
 

Δειτε Επισης

Η προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας από δηλώσεις του ΥΔΔΤ
Έξαρση εγκλήματος: Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σάμαν
Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»
Η προστασία από τις περιβαλλοντικές αλλαγές ως ανθρώπινο δικαίωμα,
Υποχρεωτική Νοσηλεία Ουσιοεξαρτημένων
Το τουριστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Νότιας Λευκωσίας
Αδικήματα με ποινή Δια Βίου Φυλάκιση