Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη Ιρακινών με βαρύ οπλισμό

Τρεις Ιρακινοί, οι δύο με βρετανική υπηκοότητα, συνελήφθησαν χθες στην Αλεξανδρούπολη και στην ευρύτερη περιοχή του τελωνείου των Κήπων.
 
Ειδικότερα οι δύο Βρετανοί υπήκοοι συνελήφθησαν όταν ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος Αλεξανδρούπολης στο ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο που είχαν σταθμεύσει πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού (περιοχή ευθύνης τους), διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα σφαιρών και περιστρόφων.
 
Η σύλληψη του τρίτου Ιρακινού πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Κήπων, όταν εντοπίστηκε στο όχημα το οποίο οδηγούσε βαρύς οπλισμός και συγκεκριμένα μεγάλος αριθμός σφαιρών, σημαντικός αριθμός όπλων καθώς και στρατιωτικός εξοπλισμός.
 
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές οι δύο συλληφθέντες στην Αλεξανδρούπολη διέμεναν σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ δεν αποκλείεται η σύνδεσή τους με τον τρίτο συλληφθέντα. Από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τελικός προορισμός της διαδρομής των τριών ανδρών καθώς και η συμμετοχή τους σε συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση.

Δειτε Επισης

Είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο Μουσχούρης-Στο μικροσκόπιο οι επαφές του
«Αιφνίδια αστοχία υλικού, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού»-Πώς πήρε φωτιά ο ασθενής στο «Αλεξάνδρα»
Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα εκταφής θύματος των Τεμπών από τον εφέτη ανακριτή
Ασθενής πήρε φωτιά στη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»-Διατάχθηκε έρευνα
«Πέντε λεπτά πριν περνούσα από το διαγνωστικό κέντρο»-Σοκάρει μαρτυρία για την εκτέλεση στο Χαλάνδρι
Ζητούν και τα ρέστα... Γονιός μήνυσε τον γιο της 85χρονης που της πέταξαν βαρελότα για το βίντεο που ανήρτησε
Πάνω από 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας-Οι δράστες πυροβολούσαν εναλλάξ
Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα
Ποιοι εκτέλεσαν τον Μοσχούρη στο Χαλάνδρι-Το ακριβό συμβόλαιο θανάτου για τον «θαμνάκια» της Greek Mafia
Άλλαξαν γεμιστήρα την ώρα της εκτέλεσης οι δράστες-Βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο