Σκόνη στην ατμόσφαιρα σήμερα

Ασθενής, ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά σε υπήνεμες περιοχές, ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που το Σάββατο ενδέχεται να δώσουν λίγες, ελαφρές κυρίως, βροχές.
 
Τη Δευτέρα το πρωί θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, σταδιακά όμως ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.
 
 

Δειτε Επισης

Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για την Κύπρο του 1974 μέσα από τη λογοτεχνία
Παππούδες κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του δίχρονου εγγονού τους-«Τον κρατούσαν σαν σακούλα σκουπιδιών»
Φόρτωσε τρία βαν με λαθραία τσιγάρα 44χρονος και την πλήρωσε ακριβά με 77 χιλιάδες (pics)
Η επίδραση του 1974 στην κυπριακή και την ελλαδική λογοτεχνία
Το Ισραήλ βομβαρδίζει θέσεις του συριακού στρατού-Eκατοντάδες οι νεκροί από τις συγκρούσεις με τους Δρούζους
Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία-Αναμένονται βροχές στα ορεινά
Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή 530 ευρώ από κατοικία-Επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς
Άκουσε τα αιτήματα των τυφλών ο ΟΚΥπΥ αλλά τα κενά για τα άτομα με αναπηρία παραμένουν κραυγαλέα
Στο κάδρο της ποινικής έρευνας για ΤΑΚΑΤΑ πέραν των 15 προσώπων, δύο ψηλά στη λίστα-Δεν αποκλείεται ανατροπή δεδομένων
Το μπαλάκι στο Υπουργικό για διαθεσιμότητα Νικολαΐδη, ζήτημα με Αναστασιάδου και Μιχαήλ-Προεκτάσεις για τους τρεις αξιωματούχους