Ληστής περιπτέρου... για κλάματα

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία, από 33χρονη κάτοικο Πάφου, ότι γύρω στις 11.30μ.μ. της 10ης Φεβρουαρίου 2016, εισήλθε στο περίπτερο, όπου εργαζόταν, την Πάφο, άγνωστος άνδρας, ο οποίος υπό την απειλή μαχαιριού της ζήτησε να του δώσει τα χρήματα, που είχε στο ταμείο.
 
Η παραπονούμενη του επιτέθηκε φραστικά, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραπεί σε φυγή. Βγαίνοντας από το περίπτερο μάλιστα, ο άγνωστος φέρεται να πέταξε το μαχαίρι, που κρατούσε σε κάδο σκουπιδιών. Το μαχαίρι παραλήφθηκε από την 33χρονη, η οποία το μετέφερε στο περίπτερο.
 
Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις. Από μαρτυρία που δόθηκε στην Αστυνομία, ο δράστης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, ηλικίας 15 με 20 ετών. Κατά τον πιο πάνω χρόνο φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη αθλητική φανέλα, έφερε σκούφο στο κεφάλι και είχε το πρόσωπό του καλυμμένο με κασκόλ. Το μαχαίρι, που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάπραξη του αδικήματος, κατασχέθηκε ως τεκμήριο. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
 
 

Δειτε Επισης

«Στο πλευρό της Ανθρωπότητας»-Την 8η Μαΐου τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου
Καταβολή εφάπαξ ποσού σε όσους δικαιούχους δεν συμμετείχαν στο Σχέδιο «κτίΖΩ» αποφάσισε το Υπουργικό
Ολιστική προσέγγιση για αντιμετώπιση της θαλασσαιμίας ζητά η ΔΟΘ
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Άννας Σιάλαρου-«Λάτρευε τη ζωή κι έφυγε με αξιοπρέπεια, όπως ακριβώς έζησε»
Ανεβαίνει ο υδράργυρος, στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία-Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα
Υπουργείο Γεωργίας: Υλοποιεί σχεδιασμό για να μην βρίσκεται η Κύπρος σε παράβαση με οδηγία ΕΕ
Στο ΔΕΕ η Κύπρος γιατί δεν εξουσιοδότησε τον συντονιστή για ψηφιακές υπηρεσίες
Παρουσίαση εθελοντικού συστήματος άμεσης ανταπόκρισης για επειγόντων περιστατικών
Αυστηροί έλεγχοι για παράνομη χρήση λάστιχου νερού στην επαρχία Λάρνακας
Εκτός λειτουργίας και πάλι το ΓεΣΥ-Δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες