Θυμήθηκε ποιος είναι μετά από 30 χρόνια

Εδώ και 30 χρόνια, ένας Καναδός ζούσε με διαφορετικό όνομα και με άγνωστο παρελθόν ενώ είχε την εντύπωση πως δεν έχει συγγενείς, όταν ξαφνικά πριν λίγες μέρες ο 51χρονος σήμερα άνδρας θυμήθηκε ξαφνικά τα πάντα: Το πραγματικό του όνομα ήταν Edgar Latulip και καταγόταν από το Κίτσενερ, του Καναδά.
 
Ο Latulip άφησε προφανώς τη γενέτειρά του Κίτσενερ το 1986 όταν αποφάσισε να πάρει ένα λεωφορείο με προορισμό τον Νιαγάρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Περιφερειακού Αστυνομικού Τμήματος.
 
Μετά την άφιξή του στον Νιαγάρα, ο Latulip φέρεται να ακολούθησε μία διαδρομή προς το St. Catharines του Οντάριο. Στο δρόμο όμως έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σβηστεί από την μνήμη του ό,τι υπήρχε μέχρι και εκείνη τη στιγμή.
 
Ο Latulip παρέμεινε στην πόλη του St. Catharines για τα επόμενα 30 χρόνια, ζώντας ουσιαστικά χωρίς να γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν του.
 
Όταν όμως επανήλθε η μνήμη του πριν λίγες μέρες, απευθύνθηκε στις τοπικές κοινωνικές υπηρεσίες κι αυτές με τη σειρά τους στην Αστυνομία. Ντετέκτιβ που ερεύνησε τους ισχυρισμούς του Latulip, διαπίστωσε πως πράγματι υπήρχε μία υπόθεση εξαφάνισης πριν 30 χρόνια, και η οποία ταίριαζε με τα στοιχεία του 51χρονου σήμερα Καναδού.
 

Οι αρχές έλαβαν από τον Latulip δείγμα DNA προκειμένου να διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτό που ισχυρίζεται δεν είναι μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δικαίωσαν τον Latulip και αμέσως ειδοποιήθηκε η μητέρα του, η οποία κατοικεί σήμερα στην Οτάβα.

Στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης η γυναίκα δεν πίστευε στα αυτιά της, καθώς ήταν σίγουρη μετά από τις άκαρπες έρευνες τριών δεκαετιών ότι ο γίος της είχε πέσει θύμα εγκληματικών στοιχείων που προφανώς τον εκμεταλλεύθηκαν εξαιτίας και μιας αναπτυξιακής διαταραχής που είχε ως παιδί η οποία του άφησε κάποιας μορφής πνευματική ανικανότητα.
 
Σύμφωνα με το βορειοαμερικανικό Δίκτυο Αγνοουμένων ο Edgar Latulip ήταν μόλις 21 ετών όταν είδε για τελευταία φορά το Κίτσενερ, του Καναδά, και συγκεκριμένα, στις 2 Σεπτεμβρίου του 1986.

Προς το παρόν το Αστυνομικό Τμήμα του Νιαγάρα αλλά και οι αρχές της κοινότητας εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να προετοιμάσουν την μετά από 30 χρόνια επανένωση του μέχρι πριν λίγες μέρες αγνοούμενου, με την μητέρα του.
 
Πηγή: CNN
 
 
 

Δειτε Επισης

Το Ισραήλ κατηγορεί το Ιράν για το σαμποτάζ στους σιδηροδρόμους στη Γαλλία
CrowdStrike: Το 97% των συστημάτων που επηρεάστηκαν από το σφάλμα έχουν επανέλθει
Μετά τον Ελ Τσάπο, ο Ελ Μάγιο-Παρά τις μεταμφιέσεις και τις πλαστικές, ο πανίσχυρος βαρόνος ναρκωτικών συνελήφθη
Κεραυνοί Ερντογάν κατά Νετανιάχου-«Ντροπή σε όσους χειροκροτούν τον Χίτλερ της εποχής μας στο Κογκρέσο»
Βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί στο σιδηροδρομικό δίκτυο στη Γαλλία-«Εγκληματική ενέργεια» (pics)
Παρέλυσε το Παρίσι από το σαμποτάζ στους σιδηροδρόμους-Χάος στους σταθμούς πριν την έναρξη των Ολυμπιακών
Απειλή για βόμβα στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare Du Nord του Παρισιού
Απέσυρε το Ηνωμένο Βασίλειο την ένσταση κατά του διεθνούς εντάλματος σύλληψης του Νετανιάχου
Πώς το Παρίσι καθάρισε τον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες-Προκαλεί ίλιγγο το ποσό που ξόδεψαν
Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας για λόγους ασφαλείας