«Ναι θα είμαι υποψήφιος και θέλω να σας πω το γιατί…»

Με το μήνυμα πολιτική από την αρχή, ο Μιχάλης Σοφοκλέους ανακοίνωσε  το πρωί της Παρασκευής την απόφαση του να είναι υποψήφιος με τον ΔΗΣΥ  στη Λευκωσία.

Σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο αναφέρει πώς δεν ήταν καθόλου αβίαστη αυτή η απόφαση. « Θέλω να πιστεύω ότι ξέρω και τα καλά και τις αδυναμίες μου. Μπορεί να μην είμαι ο πιο… «κοινωνικός» άνθρωπος του κόσμου, το είδος του πολιτικού που θα τρέχει ακατάπαυστα τις εκδηλώσεις και τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Έχω μάθει όμως να εργάζομαι σκληρά και να φέρνω αποτελέσματα. Κυρίως, έχω μάθει να μιλώ και να πράττω καθαρά, να παίρνω ξεκάθαρες θέσεις, να μην κρύβομαι, να λειτουργώ πάντα στο φως», αναφέρει.
 
Όπως επισημαίνει αποφάσισε να είναι υποψήφιος για τρεις βασικούς λόγους:
« Ο πρώτος λόγος, είναι γιατί μπορώ να εκπροσωπήσω τον παραγωγικό και δημιουργικό Κύπριο πολίτη. Ο δεύτερος λόγος, είναι γιατί μπορώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια να πετύχουμε έναν έντιμο και σωστό συμβιβασμό στο Εθνικό μας θέμα. Ο τρίτος λόγος, είναι ότι μπορώ να συνεισφέρω για να αλλάξουμε το πράγματα στην πολιτική».

«Πιστεύω βαθιά ότι η πραγματική πολιτική είναι αλλιώς. Η πολιτική πρέπει να φέρνει αποτέλεσμα για τον πολίτη και να μας κάνει περήφανους. Αυτό που μαζί με πάνω από πέντε χιλιάδες συμπολίτες μου αγωνιστήκαμε να πείσουμε πριν από πέντε χρόνια, είναι σήμερα πιο αναγκαίο και πιο επιτακτικό» αναφέρει σε άλλο μέρος της δήλωσης του ο κ . Σοφοκλέους.
«Ζητώ από όσους συμμερίζονται όσα εκπροσωπώ, να είμαστε μαζί σε αυτή τη μάχη. Να δώσουμε την ψυχή μας. Αξίζει. Μπορούμε να φέρουμε το διαφορετικό και το καινούργιο. Το πιστεύω», καταλήγει ο Μιχάλης Σοφοκλέους.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στο ΣΓΥ ο ΥΠΕΞ, ενημερώνει για συμμόρφωση επί συστάσεων για κράτος δικαίου
Προτεραιότητα Α. Ιωσήφ η προώθηση ανέγερσης Τεχνικής-Γεωργικής Σχολής
Συζήτησε με τον Πρέσβη της Κίνας τις διαφορές που προέκυψαν με την CPP ο Πρόεδρος
Προεκλογική ανταλλαγή πυρών-Οι «συνήγοροι των τραπεζών» και η «ΑΚΕΛική λαίλαπα»
Στήριξη σε Παντελή Γεωργίου για το Δήμο Δυτικής Λεμεσού από το Volt
Συλλυπητήρια Λευκωσίας για τον θάνατο του Προέδρου και του ΥΠΕΞ του Ιράν
Τη σημασία της διμερούς συνεργασίας συζήτησαν Πρόεδρος της Βουλής και Ελληνας Υπ. Υγείας
Τέσσερις προτάσεις ΔΗΠΑ κυρίως προς τις τράπεζες για την οικονομία
Βούληση για διεύρυνση σχέσεων με Κύπρο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Αλβανίας
Βλέπει τον Κινέζο Πρέσβη για το τερματικό ο Πρόεδρος-Νέοι ισχυρισμοί από την CPP