Τα λόγια της γυναίκας του αποκαλύπτει ο Θεμιστοκλέους

Ευχαριστίες σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του κατά την διάρκεια της υπόθεσης της ασυλίας τους στο Ανώτατο δικαστήριο, εκφράζει με δήλωση του ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Θεμιστοκλέους.
Ο κ. Θεμοστοκλέους στην δήλωση του κάνει ειδική αναφορά στην σύζυγο του αποκαλύπτοντας μάλιστα αυτά που ίδια του λέει για την « σκληρή δοκιμασία»  του.

 
Αναλυτικά η δήλωση Θεμιστοκλέους:  
"Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλες και όλους που από την αρχή αυτής της απίστευτης και σκληρής δοκιμασίας, με τηλεφωνήματα ή μηνύματα ή από εδώ ή και δια ζώσης μου εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους, τη συμπαράσταση και την στήριξη τους.
Θερμές είναι οι ευχαριστίες μου προς τους δικηγόρους Χρίστο Τριανταφυλλίδη και Γιώργο Διογένους που χειρίστηκαν την υπόθεση αυτή με ξεχωριστό ζήλο και ενδιαφέρον και άψογο επαγγελματισμό.
Ιδιαίτερες και ευγνώμονες ευχαριστίες θέλω και δημοσίως να εκφράσω στους κομματικούς και στενούς και προσωπικούς μου φίλους που αντίκρισαν και αντιμετώπισαν την υπόθεση αυτή ως να ήταν δική τους και στάθηκαν και εξακολουθούν να στέκονται δίπλα μου, χωρίς ποτέ να έχουν επηρεαστεί από τον οχετό των ύβρεων, των απειλών και των απαράδεκτων και λυσσασμένων επιθέσεων, που εδώ και έναν μήνα δέχομαι από συγκεκριμένους κύκλους.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Γεωργία, η οποία παρά τις ατιμίες και τις αδικίες που τεκταίνονται εις βάρος μου και παρά τις αήθεις επιθέσεις που δέχομαι, στέκεται απαρασάλευτα δίπλα μου και μου επαναλαμβάνει κάθε τόσο ότι : "Ο κόσμος του Συναγερμού ξέρει πολύ καλύτερα από αυτούς ποιους θέλει για βουλευτές του"
 

 
 
 

Δειτε Επισης

Στο ΣΓΥ ο ΥΠΕΞ, ενημερώνει για συμμόρφωση επί συστάσεων για κράτος δικαίου
Προτεραιότητα Α. Ιωσήφ η προώθηση ανέγερσης Τεχνικής-Γεωργικής Σχολής
Συζήτησε με τον Πρέσβη της Κίνας τις διαφορές που προέκυψαν με την CPP ο Πρόεδρος
Προεκλογική ανταλλαγή πυρών-Οι «συνήγοροι των τραπεζών» και η «ΑΚΕΛική λαίλαπα»
Στήριξη σε Παντελή Γεωργίου για το Δήμο Δυτικής Λεμεσού από το Volt
Συλλυπητήρια Λευκωσίας για τον θάνατο του Προέδρου και του ΥΠΕΞ του Ιράν
Τη σημασία της διμερούς συνεργασίας συζήτησαν Πρόεδρος της Βουλής και Ελληνας Υπ. Υγείας
Τέσσερις προτάσεις ΔΗΠΑ κυρίως προς τις τράπεζες για την οικονομία
Βούληση για διεύρυνση σχέσεων με Κύπρο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Αλβανίας
Βλέπει τον Κινέζο Πρέσβη για το τερματικό ο Πρόεδρος-Νέοι ισχυρισμοί από την CPP