Μήνυση κατά Τσίπρα για τα 14 αεροδρόμια

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε στην Βουλή η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Πρωθυπουργού για την παραχώρηση 14 αεροδρομίων της χώρας σε γερμανικών συμφερόντων κοινοπραξίαΣτη Βουλη διαβιβάστηκε δικογραφία σε βάρος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την παραχώρηση 14 αεροδρομίων της  χώρας σε γερμανικών συμφερόντων κοινοπραξία.[AdTech Ad]Η δικογραφία, που εστάλη από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σχηματίστηκε μετά την μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει σε Εισαγγελία της Βορείου Ελλάδος πολίτης.

Στην αναφορά υποστηρίζεται πως η μακροχρόνια παραχώρηση των 14 αεροδρομίων - που έγινε σε ευτελές τίμημα- σε συνδυασμό με διαφόρους αρνητικές παραμέτρους, όπως είναι η εκμετάλλευση τους προκειμένου να υπάρξουν έσοδα για τη μείωση του χρέους, παραβιάζει μεταξύ άλλων, τις επιταγές του Συντάγματος  για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομικής δραστηριότητας της χώρας.

Το τίμημα - κατά τη μήνυση - έπρεπε να είναι τουλάχιστον το δεκαπλάσιο, λόγω της συνεχώς αυξανόμενης κάθε έτος τουριστικής  κίνησης στην χώρα μας, η οποία αναμένεται κατά πολύ να αυξηθεί  τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, καταλογίζεται στον κ. Τσίπρα ότι παραβίασε την εντολή εμπιστοσύνης που του έδωσε ο Ελληνικός λαός, όταν εκδήλωσε την προτίμησή του στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015 και παράλληλα παραβίασε το Σύνταγμα, καθώς με κακοβουλία και ιδιοτέλεια, η υπεροχή του «όχι» μετατράπηκε σε επαίσχυντο και επονείδιστο «ναι».
 
 
 
Πηγή: news247.gr
  
 

Δειτε Επισης

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε 65χρονος από έναν παλιό γείτονά του-Ο δράστης χτύπησε και το σκυλάκι του
Αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό -Ένας τραυματίας
Χτύπησε στον ύπνο της τη μητέρα του επειδή δεν του έγραφε το σπίτι
Χώρισαν και εκείνη απείλησε ότι θα στείλει «ροζ» βίντεο στην σύζυγό του
Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός στη Ρόδο-Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός
Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας
Νεαρός στη Θεσσαλονίκη χτύπησε τη μητέρα του και απείλησε να την σφάξει
«Ούρλιαζαν βόμβα, βγείτε έξω»-Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε πτήση από Ηράκλειο προς Λονδίνο
Διακινητές πέταξαν 31 μετανάστες στη θάλασσα της Σάμου
Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στο διυλιστήριο-Στο νοσοκομείο με εγκαύματα εργαζόμενοι