Φτερά έκαναν 8.200 ευρώ από αυτοκίνητο στην Ορόκλινη

Χρηματικό ποσό ύψους 8.200 ευρώ που ήταν φυλαγμένα στο ταμπλό αυτοκινήτου στην Ορόκλινη, έκλεψαν άγνωστοι χωρίς ωστόσο η Αστυνομία να εντοπίσει οποιαδήποτε ίχνη παραβίασης του οχήματος.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις τρεις χθες το μεσημέρι καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από άνδρα ηλικίας 48 χρόνων από την Ορόκλινη ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9 – 10 Φεβρουαρίου, άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν από το ταμπλό  του αυτοκινήτου του το συνολικό ποσό των 8.200 ευρώ.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία τα χρήματα ήταν φυλαγμένα σε νάιλον σακούλι και τοποθετημένα σε φάκελο ασφαλείας στο ταμπλό του αυτοκινήτου μαζί με άλλα έγγραφα.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στο χώρο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο το οποίο ελέγχθηκε, αλλά δεν φέρει οποιαδήποτε ίχνη παραβίασης.
 
Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται κανένα για την κλοπή. Το αυτοκίνητο δεν καλύπτεται από ασφάλεια έναντι κλοπής.
 

Δειτε Επισης

Υπό κράτηση οι δύο που συνελήφθησαν για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Πάφο
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Σχολεία έλαβαν email θρησκευτικού περιεχομένου με αναφορές στον Αλλάχ
Αδειάζει Αστυνομία ο Σαββίδης για κυνηγούς και ρίχνει πίσω το μπαλάκι της ευθύνης-«Η ίδια απέκοψε τον δρόμο, επέδειξε ανοχή»
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά σε αποθήκη σε Γυμνάσιο στον Στρόβολο
Τα βάζει ξανά με την ΕΕ ο Τατάρ-Έψαχνε για την «κυριαρχική ισότητα» του στην Έκθεση Προόδου
Ολιστική προσέγγιση για αντιμετώπιση της θαλασσαιμίας ζητά η ΔΟΘ
Ενώπιον Δικαστηρίου ο οδηγός του forklift και ο εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό με θύμα 34χρονο
Σατανική πεθερά δηλητηρίασε τη νύφη της στη Βραζιλία-Η κοπέλα είχε ανακαλύψει ότι ο άντρας της είχε ερωμένη και θα τον χώριζε
Ευρωβουλευτές καταδικάζουν την παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα-Ξεκάθαρα μηνύματα από την ΕΕ