Κουτσομπολιά και αλήθειες για τις βουλευτικές εκλογές

Πολλά λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές.  Κάποια βάσιμα και κάποια άλλα βγαλμένα εξολοκλήρου από την σφαίρα της φαντασίας είτε αυτών που τα δημοσιεύουν, είτε κατευθυνόμενα από αυτούς που αφορούν, που το μόνο που επιθυμούν είναι να βλέπουν το όνομα τους ψηλά στην επικαιρότητα.

Πώς έχει όμως η πραγματικότητα. Καταγράψαμε τα σημαντικότερα και πιο… θορυβώδη από αυτά και παρουσιάζουμε την αλήθεια:
 
Ναι ακόμα το σκέφτεται  ο Μυλωνάς
Το όνομα του ακούστηκε για όλα τα κόμματα πλην του ΑΚΕΛ. Μέχρι και από τον ΔΗΣΥ τον έχουν προσεγγίσει. Η αλήθεια για τον δημοφιλή παρουσιαστή είναι πως ναι το σκέφτεται ακόμη, αλλά προβληματίζεται σοβαρά για το αν αξίζει να πάρει τέτοιο ρίσκο στην παρούσα φάση της επαγγελματικής και οικογενειακής του κατάστασης.
 
Ο Κουλίας το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι
Ζαχαρία Κουλίας.  Ένα όνομα, πάμπολλες ιστορίες για το ΔΗΚΟ. Βάζει ή όχι υποψηφιότητα με το ΔΗΚΟ; Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Θα είναι υποψήφιος. Απλά καθυστερεί να το ανακοινώσει επίσημα καθώς φαίνεται να απολαμβάνει πολιτικά τον αναβρασμό εντός του κόμματος γύρω από το όνομα του. Είναι και κόκκινο πανί για πολλούς βλέπετε.  Με τις  ευλογίες πάντοτε του Νικόλα το περίμενε…
 
Ούτε ένα στο δισεκατομμύριο ο Κρις
Με την ανακοίνωση από τον Νικόλα Παπαδόπουλο πως ετοιμάζει μετεγγραφή  Μπαμ για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Λευκωσία, ακούστηκαν πολλά σενάρια. Το πιο εντυπωσιακό από αυτά ήθελε τον νομικό σύμβουλο του ΔΗΣΥ εκπρόσωπο του κόμματος στις συνομιλίες Κρις Τριανταφυλλίδη, να αφήνει την Πινδάρου για τα μάτια του ψηφοδελτίου του ΔΗΚΟ.  Σενάριο που φούντωσε μετά και τον έντονα επικριτικό ποστάρισα του Κρις για τα όσα έγιναν στο Νταβός.
Η Αλήθεια όμως είναι πιο απλή: Ούτε ένα στο δισεκατομμύριο να βάλω με το ΔΗΚΟ είπε ξεκάθαρα σε γνωστούς και φίλους που τον ρωτούσαν ο ίδιος ο Κρις Τριανταφυλλίδης.  Και αν ψάχνετε σενάριο επί σεναρίου; Απλά ο Κρις Τριανταφυλλίδης φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος από την σημασία που τους δίνει ο Αναστασιάδης στην πορεία των συνομιλιών και είπε να βγει λίγο από τον λήθαργο…
 
Η μεγάλη Δευτέρα της Αντιγόνης
Την μία γράφεται πως βάζει την άλλη πως  αλλάζει γνώμη, την Τρίτη πως το σκέφτεται.  Ο λόγος για την πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή του ΔΗΚΟ Αντιγόνη Παπαδοπούλου. Πώς έχουν όμως τα πράγματα με την πρόεδρο της ΓΟΔΗΚ; Είναι λίγο πιο απλά. Περίμενε να δει πως ξεκαθαρίζει το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ στην Λευκωσία και την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και θα ανακοινώσει την απόφαση της.
 
Το ψάχνει ακόμα από χώρο των ΜΜΕ  ο Αβέρωφ
Έντονο παρασκήνιο αναπτύχθηκε και σε σχέση με την προσπάθεια του Αβέρωφ να εντάξει στο ψηφοδέλτιο  του κόμματος δυνατό όνομα από τον χώρο των ΜΜΕ.
Πώς έχει η αλήθεια: Τάσος Τρύφωνος και Ελίτα Μηχαηλίδου είπαν ΟΧΙ και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ ακόμα το παλεύει. Ξέροντας όμως πως κινείται ο Αβέρωφ Νεοφύτου μάλλον θα τα καταφέρει.
 
Σίμος Αγγελίδης στο ΔΗΚΟ: « ΝΑΙ» αν…
Ακόμη ένα κουτσομπολιό που έκανε θόρυβο. Ο Σίμος Αγγελίδης της Συμμαχίας Πολιτών μεταπηδά στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ. Η  αλήθεια έρχεται δια στόματος του ιδίου:  «Φυσικά, αν  ενωθεί ο κεντρώος χώρος θα είμαστε όλοι μαζί υποψήφιοι». Άρα δεν  πάει πουθενά  
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό
Ζητά επαναπροσδιορισμό πορείας στο Κυπριακό ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα