Πάμπος: «Έφυγαν αρκετοί από τον καναπέ»

Ευχαριστημένος ο προπονητής του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ. Από την πλευρά του ο Πάμπος Χριστοδούλου, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των γαλαζοκίτρινων τόνισε ότι το σημαντικό είναι ότι επέστρεψε ο κόσμος.
 
Πέδρο Εμάνουελ: «Ήταν ο πρώτος από τους δύο αγώνες. Στόχος μας σήμερα ήταν να μην δεχθούμε κάποιο γκολ και απ’ εκεί και πέρα να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξέρουμε ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα που μπορεί στα 90 λεπτά να μην δεχθεί γκολ, θα κάνουμε ευκαιρίες και θα σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά που εφάρμοσαν το πλάνο μας. Υπάρχει κούραση απ’ τα πολλά παιχνίδια όμως όλοι θέλουν να παίζουν. Συγχαρητήρια και στην ΑΕΛ που είναι μια πολύ καλή ομάδα».
 
Πάμπο Χριστοδούλου: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, όπως το περίμενε ο κόσμος. Κέρδισε η ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που βρήκε. Στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου δεν πατούσαμε τόσο καλά, όμως προς το τέλος ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Μπήκαν κάποια νέα πράγματα στην ομάδα αυτή τη μέρα που δουλέψαμε με τα παιδιά. Μπορούσαμε να προηγηθούμε με τις δύο ευκαιρίες που βρήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα από τον Απόλλωνα και ελέγχαμε το παιχνίδι. Η εμπειρία και η εξυπνάδα του Απόλλωνα σε δύο φάσεις του επέτρεψε να πετύχει δύο γκολ. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο για να καθαρίσει η υπόθεση παραμονή και να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε τον προγραμματισμό. Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΛ, σήμερα έφυγαν αρκετοί από τον καναπέ και ήρθαν στο γήπεδο. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και στο πρωτάθλημα».