Αυτοί που απογοήτευσαν τον Τιμούρ

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια, στους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύτηκε για το αρχικό σχήμα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη και όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου στο τέλος της αναμέτρησης, τον απογοήτευσαν με την απόδοσή τους.
 
Ο Γεωργιανός προπονητής ανέφερε αυτολεξεί: «Θέλαμε να δώσουμε παιχνίδια σε κάποια παιδιά που απουσίαζαν εδώ και αρκετό καιρό για να δούμε πόσο μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια. Δυστυχώς κάποιοι για ακόμα μια φορά μας απογοήτευσαν αλλά ο δρόμος είναι μεγάλος».
 
Ποιοι ήταν οι αποδέκτες των «καρφιών» του Κετσπάγια; Ο Γεωργιανός προπονητής άλλαξε σχεδόν ολόκληρη την ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό. Πλην των Πάρντο, Μιλάνοφ και Αντωνιάδη, ο οποίος αγωνίστηκε ως ανασταλτικός μέσος ως βασικός για πρώτη φορά στην καριέρα του.
 
Τα παράπονα του Κετσπάγια εστιάζονται στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του και ο Σεμίρ Στίλιτς θα πρέπει να πάρει πρώτος το μήνυμα του προπονητή του. Ο Βόσνιος επιτελικός μέσος είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ρόστερ και η τεχνική ηγεσία έχει περισσότερες προσδοκίες προς το πρόσωπό του. Χαραλαμπίδης και Εφραίμ αν και δεν είχαν κακή απόδοση, δεν κουβάλησαν την ομάδα στις πλάτες τους, ενώ αποδείχθηκε ξανά ότι με τον Καβενάγκι στην ενδεκάδα ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αναπτυχθεί όσο γρήγορα όσο με τον Πιέρο Σωτηρίου.
 
Ο Αργεντινός επιθετικός είναι από τους πιο δεινούς εκτελεστές που πέρασαν από τα κυπριακά γήπεδα, εντούτοις η επιλογή του Κετσπάγια να χρησιμοποιεί τον Σωτηρίου στην κορυφή της επίθεσης καθιστά τον ΑΠΟΕΛ πιο απρόβλεπτο επιθετικά καθώς ο Κύπριος επιθετικός έχει την ικανότητα να παίζει με πλάτη στους αντίπαλους αμυντικούς και να μοιράζει παιχνίδι στους ακραίους επιθετικούς της ομάδας του.
 
Διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια
Ο Καϊάφας αγχώνει τον ΑΠΟΕΛ