Συλλήψεις σε Φρέναρος και Λευκωσία για ναρκωτικά

Δυό πρόσωπα, ένας 26χρονος και ένας 29χρονος  οδηγήθηκαν  νωρίς  χτες το απόγευμα στα  κρατητήρια της Αστυνομίας Αμμοχώστου ως ύποπτοι για κατοχή χρήση και εμπορία  ναρκωτικών.
 
Έχοντας στα χέρια τους δικαστικό ένταλμα έρευνας οι άνδρες της ΥΚΑΝ  μετέβησαν σε  αγροικία που  βρίσκεται στην κτηνοτροφική περιοχή Φρενάρους  και η οποία ανήκει σε οικογένεια  26χρονου από το Φρέναρος.

Μέσα βρισκόταν ο 26χρονος ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς  πέταξε από το παράθυρο μια τσάντα ενώ πάνω σε τραπεζάκι οι άνδρες της ΥΚΑΝ βρήκαν  ένα πλαστικό σακουλάκι που  περιείχε κάνναβη ενός περίπου γραμμαρίου.  Στη συνέχεια στην παρουσία του 26χρονου οι αστυνομικοί  βρήκαν την πλαστική τσάντα που είχε πετάξει η οποία διαπιστώθηκε ότι περιείχε 26 συσκευασίες  με κάνναβη συνολικού βάρους 106 περίπου  γραμμαρίων.

Κοντά στο σημείου όπου βρέθηκε η τσάντα, εντός του περιφραγμένου  χώρου  της αγροικίας οι  αστυνομικοί  εντόπισαν κρυμμένο 29χρονο επίσης από το Φρέναρος ο οποίος και συνελήφθη.

Στην αγροικία οι άνδρες της ΥΚΑΝ βρήκαν  μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €1,560 τα οποία παρελήφθησαν ως τεκμήρια.

Από τις έρευνες στα σπίτια των δύο ανδρών δεν προέκυψε κάτι το παράνομο, ενώ ανακρινόμενος ο 26χρονος παραδέχτηκε σε γραπτή του κατάθεση ενοχή σε κάποια αδικήματα.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν και οι δυο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου προκειμένου να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.
 
Σε άλλη υπόθεση, δύο πρόσωπα, ηλικίας 23 και 21 ετών, συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών, όταν γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), διενήργησαν έρευνα, στην οικία των δύο συλληφθέντων, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κάνναβης, βάρους 140 γραμμαρίων περίπου, δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη άσπρης ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης, μία φωτοβολίδα και οκτώ κροτίδες.

Εναντίον των δύο, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.
 
 

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη της 14χρονης Έλενας από την οικία της στη Λεμεσό (pic)
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Καταζητούνται ο 43χρονος Παναγιώτης και η 25χρονη Μαρία για διάρρηξη και κλοπή (pic)
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pic)
Παίρνει θέση για την παύση Ελεγκτή ο ΠΔΣ και απαντά στις επικρίσεις για τους δικαστές