Κύμα ανθρωπιάς για τη μητέρα που κατέληξε φυλακή για να ταΐσει τα παιδιά της

Άλλη μια περίπτωση που η κοινωνία και ο κόσμος δίνει «χαστούκι» στην πολιτεία…

Κύμα ανθρωπιάς επικρατεί από χθες το πρωί με την συγκλονιστική ιστορία της 35χρονης μητέρας 4 παιδιών από τη Λεμεσό που κατέληξε στη φυλακή καθώς πλαστογράφησε επιταγές προκειμένου να πληρώσει τα ψώνια σε υπεραγορά με στόχο να έχουν φαγητό τα παιδιά της.

Μετά την ιστορία που έφερε στο φως το Ρεπόρτερ Online, αρκετοί αναγνώστες, ευαισθητοποιημένοι επικοινώνησαν με το Ρεπόρτερ Online σπεύδοντας να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την οικογένεια της 35χρονης αλλά και την ίδια ούτως ώστε να αποφυλακιστεί, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να γίνει καθώς η μητέρα είναι αντιμέτωπη με ποινικό αδίκημα και το εάν θα της επιβληθεί ποινή με αναστολή εναπόκειται στο δικαστήριο.

Ωστόσο οι πολίτες  στέκονται δίπλα στην οικογένεια και τα παιδιά της απλώνοντας χέρι βοηθείας και κάνουν ότι δεν έκανε η πολιτεία.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη, εκτός από τα 4 παιδιά εκ των οποίων τα 3 ανήλικα, έχει άλλο ένα εγγόνι 8 μηνών ενώ η μεγάλη της κόρη 19 ετών είναι έγκυος.

Ο σύζυγος της 35χρονης είναι επίσης άνεργος καθώς δεν έχει μόνιμη δουλειά ενώ όλη η οικογένεια διαμένει σε ενοικιαζόμενη οικία στη Λεμεσό.

Η 35χρονη λαμβάνει επίδομα από το ΕΕΕ ύψους 1100 ευρώ και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να προβεί σε ποινικό αδίκημα.

Ο Γολγοθάς της 35χρονης, ο οποίος ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία όταν οι γονείς της χώρισαν και μεγάλωνε με τη γιαγιά της ενώ σε ηλικία 15 ετών έγινε μητέρα. Η ιστορία της συγκίνησε και το δικαστή ο οποίος την έκρινε ένοχη καθώς υπήρχε και παραδοχή αλλά στις 15 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει την ποινή που θα της επιβληθεί.

Την ίδια ώρα, και άλλοι οικογενειάρχες βρίσκονται στις Κεντρικές φυλακές για χρέη και οφειλές στο δημόσιο, οι οποίοι ωστόσο αδυνατούν να πληρώσουν για να αποφυλακιστούν με αποτέλεσμα να περάσουν τα Χριστούγεννα στις φυλακές.

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη της 14χρονης Έλενας από την οικία της στη Λεμεσό (pic)
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Καταζητούνται ο 43χρονος Παναγιώτης και η 25χρονη Μαρία για διάρρηξη και κλοπή (pic)
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pic)
Παίρνει θέση για την παύση Ελεγκτή ο ΠΔΣ και απαντά στις επικρίσεις για τους δικαστές