Η λογομαχία Σαββίδη-Βάλε και το μεσαίο δάκτυλο (λεπτομέρειες)

Οι βασικοί υπαίτιοι του επεισοδίου στη φυσούνα του ΓΣΠ μετά το τέλος του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή.
 
Η σύρραξη δημιουργήθηκε μετά από λογομαχία που είχαν ο team manager του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Σαββίδης με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Μπρούνο Βάλε. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ από άτομο που ήταν παρών στη φυσούνα οι δύο άνδρες λογομάχησαν σε έντονο ύφος με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να σπρώχνει στη συνέχεια τον team manager του ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Γιώργος Σαββίδης κρίθηκε ως ο βασικός υπαίτιος για τη σύρραξη που ακολούθησε και τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών, ενώ δύο αγωνιστικές επιβλήθηκαν στον Βάλε που έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεση αλλά και για άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα του ΑΠΟΕΛ.
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του ΓΣΠ δεν φάνηκε πουθενά να υψώνει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα το μεσαία του δάκτυλο προς την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, αλλά φαίνεται να κάνει χειρονομία στους οπαδούς των «γαλαζοκιτρίνων» για να σταματήσουν να μιλούν.
 
Δευτερόλεπτα μετά ενεπλάκη στο επεισόδιο και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Απόλλωνα, Γιώργος Νικολάου, ο οποίος επιτέθηκε στον team manager του ΑΠΟΕΛ και τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές.