Πάμπος για τιμωρία Μέσκα και μεταγραφικά

Η ΑΕΛ θα κάνει έφεση για την ποινή έξι αγωνιστικών που υποβλήθηκε στον Μέσκα, ο οποίος θα παίξει με την Αναγέννηση
 
Έφεση στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για ποινή αποκλεισμού έξι αγωνιστικών στον Μέσκα θα υποβάλει η ΑΕΛ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Θεόδωρο Αντωνίου.
 
Ερωτηθείς ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν θέλησε να σχολιάσει τη βαριά καμπάνα που επιβλήθηκε στον ποδοσφαιριστή του, ενώ για τα μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου επεσήμανε πως θα γίνει συζήτηση με τη διοίκηση σε μεταγενέστερο στάδιο.
 
Αναλυτικά
Θεόδωρος Αντωνίου για Μέσκα: «Περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης για τον Μέσκα. Θα κάνουμε έφεση άρα υπολογίζεται στο ματς με την Αναγέννηση. Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε άδικη την απόφαση»
 
H αρχική τοποθέτηση του Πάμπου Χριστοδούλου: «Για την ΑΕΛ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είναι μαι ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές είναι σε καλή κατάσταση. Θα χρειαστεί μεγάλος κόπος και προσπάθεια για να πάρουμε την νίκη. Είμαστε μια ομάδα με υπομονή και παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελπίζω στο ματς να πάρουμε την νίκη».
 
Η τοποθέτηση του Λούκας Σόουζα για τον αγώνα με Αναγέννηση: «Έχουμε μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι που είναι ένας άλλος τελικός. Κάθε ματς έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Θέλουμε να μπούμε δυνατά και να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλο το 90λεπτο και να παίζουμε έξυπνα».
 
Ερώτηση σε Πάμπο Χριστοδούλου για Μέσκα: «Κανένα σχόλιο, αυτό είναι δουλειά της διοίκησης, εγώ περιμένω να δω αν θα τον έχω στην διάθεση μου»
 
Για τα μεταγραφικά και το ενδεχόμενο ενίσχυσης: «Μετά τα επόμενα τρία ματς θα γίνει συνάντηση με τον Πρόεδρο για να πάρουμε τις αποφάσεις. Θα δούμε το οικονομικό και τις δικές μας σκέψεις. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το ρόστερ θα δούμε. Γίνονται σκέψεις, κάντε υπομονή».
 
Για τους τραυματίες: «Υπάρχουν και αυτή την βδομάδα προβλήματα, περιμένουμε να δούμε αν 2-3 παιδιά θα είναι έτοιμα. Ο Ντόσα μπήκε σε πιο δυνατούς ρυθμούς».
 
Για την προσέλευση του κόσμου: «Είπαμε αλήθειες στον κόσμο για το που θα κινηθεί φέτος η ομάδα. Δείξαμε στο γήπεδο ότι υποσχεθήκαμε. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε γεμάτη κερκίδα σε κάθε ματς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έρχονται αλλά ούτε ότι έρχονται σύμφωνα με τα νούμερα που ξέρουμε. Δεν ξεχνάμε βέβαια και όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο γενικά όλες οι ομάδες έχασαν κόσμο. Εμάς είναι ο 12ος μας παίκτης. Πρέπει να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος. Η ΑΕΛ είναι μια καθαρή ομάδα, δεν έχει έρθει ούτε ένας κόκκινος φάκελος για μας. Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι, κάθε παιχνίδι παίζουμε ποδόσφαιρο»
 

Δειτε Επισης

Αρχές 2025 το Αν. Συμβούλιο Συνεργασίας, αποφάσισαν Μητσοτάκης-Ερντογάν
Πλήρης αποφυγή επισκέψεων στον Λίβανο η οδηγία του ελληνικού ΥΠΕΞ
Μπούκαρε στο νοσοκομείο, άρπαξε το νεογέννητο και τη γυναίκα του και εξαφανίστηκε ο παλαιοχριστιανός
Συγκλονίζει ο πατέρας 16χρονου που ξυλοκοπήθηκε στην Ελλάδα-«Τον χτυπούσαν με σίδερο στο κεφάλι»
Συλλήψεις ανήλικων μαθητριών και των γονιών τους για την επίθεση σε 14χρονη στην Ελλάδα
Καταδικασμένος για φόνο ήταν ο άνδρας που πυροβόλησαν σε καφετέρια στην Ομόνοια-Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα
Θύμα ξυλοδαρμού 14χρονη στη Γλυφάδα-Την χτύπησαν, έπεσε λιπόθυμη και προσπάθησαν να τη γδύσουν
Πυροβολισμοί στην Ομόνοια-Ένας τραυματίας
Από ακατάσχετη αιμορραγία ο θάνατος της τουρίστριας στο φαράγγι της Σαμαριάς-Πώς προκλήθηκε
Βρέθηκαν 25 μετανάστες στη βορειοδυτική Σάμο-Εξετάζεται αν συνδέονται με το ναυάγιο