Τα Public «προσγειώθηκαν» στη Λάρνακα

  Τα Public επενδύουν και στην πόλη του Ζήνωνα με ένα νέο κατάστημα, το οποίο για πρώτη φορά στην Κύπρο, βρίσκεται εκτός εμπορικού πολυκαταστήματος. Σύμφωνα με τον διευθυντή των Public Κύπρου, Δημήτρη Φιλόπουλο, η επέκταση της αλυσίδας στη Λάρνακα, βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στα σχέδιά τους.
Το νέο κατάστημα ανοiξε τις πόρτες του στις 8 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί με προσφορές αλλά και μοναδικά προϊόντα που δεν υπάρχουν στα άλλα καταστήματα της αλυσίδας στην Κύπρο όπως το smartphone της Google, pixel.
Αξίζει να σημειωθεί πως η επένδυση για διαμόρφωση του χώρου ανήλθε στις €500.000 και δημιουργήθηκαν αρχικά 26 νέες θέσεις οι οποίες έχουν καλυφθεί κατά 90% από την τοπική αγορά εργασίας. Το συγκεκριμένο κατάστημα διαθέτει 600τμ εμπορικού χώρου, ενώ στα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνεται η χρήση του ελεύθερου χώρου 200 τμ στον πρώτο όροφο του καταστήματος για εκδηλώσεις όπως παρουσιάσεις βιβλίων και νέων προϊόντων.
Το πρώτο κατάστημα Public άνοιξε το 2007 στη Λευκωσία και από το 2009 λειτουργεί το δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό, ενώ το Νοέμβριο του 2013 εγκαινιάστηκε το τρίτο Public στην Πάφο.