Ξεσπά ο σύζυγος της φυλακισμένης μητέρας: «Ήθελε να ταΐσει τα μωρά μας»

Ραγίζει καρδιές η ιστορία της 35χρονης μητέρας 4 παιδιών από τη Λεμεσό -εκ των οποίων τα 3 ανήλικα-  η οποία κατέληξε στη φυλακή καθώς πλαστογράφησε επιταγές προκειμένου να πληρώσει τα ψώνια σε υπεραγορά με στόχο να έχουν φαγητό τα παιδιά της.

Μιλώντας στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ online ο σύζυγος της 35χρονης, ξέσπασε σε κλάματα εκλιπαρώντας για βοήθεια καθώς όπως μας ανέφερε, η σύζυγός του αναγκάστηκε να πλαστογραφήσει τις επιταγές για να πάρει τρόφιμα «αλλά δεν έκανε φόνο».  

Ο πατέρας μας περιέγραψε την τραγική ιστορία της οικογένειας και τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν ενώ σε ότι αφορά τη φυλάκιση της συζύγου του μας ανέφερε ότι «τα μωρά κλαίνε και ρωτάνε που είναι η μητέρα τους και πότε θα επιστρέψει. "Έκανε αδίκημα, ναι, το ξέρω αλλά ας μας βοηθήσει κάποιος. Τα επιδόματα από το ΕΕΕ δεν μας φτάνουν για να ζήσουμε 7 άτομα. Η κόρη μου χώρισε έχει ένα βρέφος 8 μηνών και είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τι να κάνω; Είμαι σε απόγνωση».  

Φανερή η απόγνωση και η απελπισία στη φωνή του συζύγου της 35χρονης, διερωτήθηκε επίσης «ξέρεις τι σημαίνει να έρχονται Χριστούγεννα και μην μπορείς να αγοράσεις ένα δώρο σε εκείνα τα μωρά;»

«Μένουμε όλοι μαζί σε μια ενοικιαζόμενη οικία. Παίρνουμε επίδομα από το ΕΕΕ 740 ευρώ και 440 είναι το επίδομα πολυτέκνων. Με αυτά πρέπει να πληρώσουμε ρεύμα, νερό, φαγητά, βενζίνες, καθημερινά έξοδα. Πώς μπορώ να τα καλύψω όλα αυτά; Είμαι άνεργος και εγώ και η σύζυγος μου. Δεν έχω πρόβλημα να δουλέψω. Θέλω να δουλέψω να φέρω λεφτά στην οικογένεια μου αλλά δεν βρίσκω εργασία».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα βρίσκεται από χθες στις Κεντρικές φυλακές ως υπόδικη ενώ στις 15 Δεκεμβρίου θα της επιβληθεί ποινή. Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Γιάννης Πολυχρόνης, ο οποίος την εκπροσωπεί με νομική αρωγή, έθεσε ενώπιον του δικαστηρίου την τραγική ιστορία της 35χρονης και από εκεί και πέρα εναπόκειται στο δικαστήριο εάν θα επιβάλει ποινή με αναστολή.

Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της 35χρονης μητέρας, συμπολίτες μας σπεύδουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την οικογένεια.    

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη της 14χρονης Έλενας από την οικία της στη Λεμεσό (pic)
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
Καταζητούνται ο 43χρονος Παναγιώτης και η 25χρονη Μαρία για διάρρηξη και κλοπή (pic)
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pic)
Παίρνει θέση για την παύση Ελεγκτή ο ΠΔΣ και απαντά στις επικρίσεις για τους δικαστές
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
Αναζητείται από την Αστυνομία για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα (pics)
Στις φλόγες υποστατικό από τσίγκους-Επεκτάθηκε σε φοινικόδεντρα
Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο
Δέκα πρόσωπα επιτέθηκαν σε πατέρα και τους δύο γιους του ενώ έφευγαν από το τζαμί