Κρίστιανσεν: «Θα είναι επικίνδυνο αν σκεφτούμε την ισοπαλία»

Να παρουσιαστούν σοβαροί όπως και στην Αθήνα, τόνισε στη διάσκεψη Τύπου, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» σημείωσε πως και με ένα βαθμό η ομάδα του τερματίζει πρώτη στον όμιλο, κάτι που είναι σημαντικό για τον κόσμο.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν:
 
Πόσο σημαντικό είναι που ο ΑΠΟΕΛ κυνηγά δύο αποτελέσματα:
 
«Πάμε για την νίκη αύριο, αν πάμε σκεφτόμενοι την ισοπαλία θα είναι επικίνδυνο. Θα προσπαθήσουμε για την νίκη και αν στην εξέλιξη έρθει η ισοπαλία δεν θα μας αφήσει απογοητευμένους».
 
Για την κατάσταση του Καρλάο και αν το ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ήδη προκριμένος θα παίξει ρόλο:
 
«Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση, έχω στην διάθεσή μου όλους τους ποδοσφαιριστές, υπήρξαν κάποια προβλήματα αλλά θα αποφασίσω μετά την προπόνηση».
 
Για το ρεκόρ που κυνηγά από βαθμολογική πλευρά:
 
«Σίγουρα αν πάρουμε ένα βαθμό ή και τους τρείς σημαίνει ότι τερματίσαμε πρώτοι, παρόλα αυτά θα είναι σημαντικό για τον κόσμο, αυτό είναι απλά αριθμοί και δεν παίζουν τόση σημασία».
 
Κάτι που να τον προβληματίζει για αύριο:
 
«Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο σοβαρά προετοιμαστήκαμε και για τον αγώνα στην Αθήνα. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και αυτό είναι σημαντικό. Το καλό είναι ότι θα παίξουμε χωρίς πίεση όσο αφορά την πρόκριση, οφείλουμε να παίξουμε για την πρωτιά του ομίλου».