2000 ομογενείς ψηφίζουν για την Πάφο

Πέντε χιλιάδες ομογενείς διαμένουν στην Επαρχία Πάφου ευελπιστώντας ότι αυτοί που θα εκλεγούν στις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου θα συμβάλουν στην προώθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, σύμφωνα με τον Ραούλ Τσαχίδη Πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνοποντίων Πάφου “ Άγιος Τρύφωνας “.
 
Mιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Τσαχίδης ανέφερε πως για 4η φορά οι ομογενείς συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των διαφόρων κομμάτων στις εκλογές ως δημότες –πολίτες της ΚΔ, ενώ 2000 ομογενείς είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.
 
Εμείς είπε, επιθυμούμε να έχουμε ανάπτυξη και ανάπτυξη σημαίνει ότι θα σταματήσει η ανεργία που έπληξε την Πάφο περισσότερο από κάθε άλλη επαρχία.
 
Ο κ. Τσαχίδης ανέφερε πως η Πάφος αποτελεί την πρωτεύουσα των “ομογενών” κατά την έκφραση του που ήρθαν και εργάζονται στην Κύπρο τα τελευταία 25 χρόνια. “Η εμπλοκή μας στα κοινά” συνέχισε, “είναι διαρκής αφού έχουμε ενσωματωθεί στην Παφίτικη κοινωνία”.
 
​Eπιπρόσθετα ανέφερε πως η οικονομική ανάπτυξη της Πάφου ξεκίνησε από την άφιξη ομογενών Ελληνοποντίων πριν είκοσι με εικοσιπέντε έτη.
 
Ακολούθως ο κ. Τσαχίδης κάλεσε τους ομογενείς να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να εκλέξουν τους καλύτερους. Δεσμεύτηκε μάλιστα πως οι ομογενείς θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στα κοινά. Εμείς είπε είμαστε Έλληνες του Πόντου, έχουμε μεγάλη εμπειρία και περάσαμε προσφυγιά. Αυτό τα λέει όλα, κατέληξε.
 
ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Κενά στο νόμο για επικοινωνία βρεφοπαιδοκομικών με γονείς σε περίπτωση απουσίας-Προωθούνται αλλαγές
Το καλοκαίρι κάνει είσοδο με βροχές και καταιγίδες-Αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα
Με σύνθημα «Η αγάπη δεν φοβάται» η Πορεία Υπερηφάνειας-Ντυμένοι στα μαύρα οι συμμετέχοντες (pics)
Η Κύπρος κατέκτησε την πρώτη θέση στους ΑΜΚΕ της Ανδόρας
Σηκώνει ξανά άγκυρα το Daleela για το φετινό πρώτο ταξίδι-Αναμένονται 170.000 ταξιδιώτες το 2025
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Κλειστός από τη Δευτέρα ο δρόμος προς τον ποταμό Λιοπετρίου λόγω εργασιών
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»