Ευχαριστίες Νετανιάχου στον ΠτΔ για τη βοήθεια της Κύπρου στις πυρκαγιές

Πολύτιμη, αποκάλεσε την βοήθεια της Κύπρου στις προσπάθειες του Ισραήλ για κατάσβεση των πρόσφατων πυρκαγιών, ο Πρωθυπουργός της χώρας Βενιαμίν Νετανιάχου σε ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
 
«Παρακαλώ δεχθείτε τη βαθύτατη εκτίμηση μου και του λαού του Ισραήλ για τη βοήθεια σας κατά τις πυρκαγιές την περασμένη βδομάδα που ξέσπασαν στο Ισραήλ», αναφέρεται στην επιστολή του κ. Νετανιάχου προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.
 
Προστίθεται ότι «η προθυμία σας αμέσως να μας βοηθήσετε σε ώρα ανάγκης αποτελεί απόδειξη της ηγετικής σας ικανότητας και των ισχυρών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο χωρών μας». «Η βοήθεια σας ήταν πολύτιμη στις προσπάθειες μας να κατασβήσουμε τις πυρκαγιές και να περιορίσουμε τη ζημιά που προκάλεσαν», σημειώνεται.
 
Παρακαλώ, καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Νετανιάχου, «όπως μεταφέρετε την ευγνωμοσύνη μας στην κυπριακή ομάδα που στάθηκε στο πλευρό των πυροσβεστών μας πολεμώντας τις φλόγες».

Δειτε Επισης

Άκαρπες οι έρευνες για τους αγνοουμένους στο ναυάγιο-Εξανεμίζονται οι ελπίδες
Τα τρία θέματα που κρατά ως πιο σημαντικά ο ΠτΔ-«Έγινε ένα πρώτο σημαντικό βήμα»
Υπ. Ενέργειας Τουρκίας: Ενδεχόμενο νέων γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο
ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού-Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ–Πούτιν
Άλλη μια καταδίκη της Κύπρου από το ΕΔΑΔ-Δικαιώθηκε Ρώσος φυγόδικος
Από πνιγμό επήλθε ο θάνατος των τεσσάρων θυμάτων από το ναυάγιο-Συνεχίζονται την Τετάρτη οι νεκροτομές
Γεραπετρίτης: H θέση της T/K πλευράς βρίσκεται σε άλλη γραμμή σε σχέση με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας
Τατάρ: Ο Γ.Γ του ΟΗΕ θα διορίσει Προσωπικό Απεσταλμένο για να συζητήσουν αμοιβαία επωφελή θέματα
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στον Κόρνο