Κατέβηκε ο ποταμός στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας (video)

Οι βροχές των τελευταίων ημερών ήταν ευεργετικές και είχαν ως αποτέλεσμα να «κατεβούν» τα ποτάμια σε ολόκληρη την Κύπρο.

Ένα από αυτά ο ποταμός που περνά μέσα από τον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, ο Πεντάσχοινος που όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα ορμητικά νερά του περνάνε μέσα από το χωριό.

Ο Πεντάσχοινος πηγάζει βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού Λευκωσία και αφού διασχίζει το χωριό του Αγίου Θεοδώρου καταλήγει στη θάλασσα.

Λόγω των ορμητικών νερών του ποταμού παλαιότερα υπήρξαν και θύματα, όμως τα τελευταία χρόνια με τα έργα που έγιναν κατά μήκος του ποταμιού, τα περιστατικά περιορίστηκαν στο ελάχιστο.
 

  

Δειτε Επισης

Λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η υποβολή στοιχείων στρατευσίμων 2025 ΕΣΣΟ
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο