Πιέρος: «Περίμενα 4 χρόνια το γκολ κόντρα στην Ομόνοια» (vids)

Για τα πρώτα του τέρματα σε παιχνίδι «αιωνίων», για το επόμενο ματς στην Ευρώπη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για τις σειρήνες από το εξωτερικό για απόκτησή του, τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Πιέρος Σωτηρίου.

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Eίχαμε τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, μας έλειπε η νίκη. Σήμερα, πέραν του ότι παίξαμε καλά, ήρθε και η νίκη. Πιστεύω ότι κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση το πρώτο ημίχρονο, άσχετα αν η αντίπαλη ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες. Πιέσαμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι δίκαια κερδίσαμε».
 

Για το γεγονός ότι σκόραρε πρώτη φορά σε αιώνιο ντέρμπι: «Εδώ και 4 χρόνια που είμαι στον ΑΠΟΕΛ περιμένω αυτό το παιχνίδι. Περιμένω το τέρμα εδώ και τέσσερα χρόνια και φέτος το επιδίωξα».

Για τη μείωση της διαφοράς από την κορυφή: «Εντάξει πλησιάσαμε στους δύο βαθμούς. Όπως είχα ξανά πει το πρωτάθλημα είναι μακρύ».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Εντάξει πάμε στο παιχνίδι της Πέμπτης με σκοπό τη νίκη για να πάρουμε την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Αν θα σκοράρει: «Σε κάθε παιχνίδι αυτός είναι ο στόχος μου».

Είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι αυτό λόγω της φημολογίας για ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για την απόκτησή του: «Όχι, το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Είτε στην Ευρώπη, είτε στο εγχώριο πρωτάθλημα θα προσπαθώ να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι».

Δεν σε απασχολούν δηλαδή οι σειρήνες: «Όχι».