Λύτρωση (ξανά) με Λαφράνς και -2 από την κορυφή (video)

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Ο Λαφράνς για άλλη μια φορά σκόραρε για την ΑΕΛ στα τελευταία λεπτά μιας αναμέτρησης και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. 
 
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός στο 88’ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Νουρεντινόφσκι στο σουτ του Μπρούνο και έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα του Ερμή χαρίζοντας τη νίκη στους «γαλαζοκίτρινους» με 1-0.
 
Τρίτο φετινό τέρμα για τον Λαφράνς, ο οποίος ήταν ο χρυσός σκόρερ της ΑΕΛ και την περασμένη βδομάδα στο ντέρμπι με την Ομόνοια. 
 
Η ΑΕΛ έφτασε στους 30 βαθμούς και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απρώσμενες απώλειες της ΑΕΚ και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο ομάδα, αλλά και στο +6 από την τέταρτη Ομόνοια. 
 
 

Ερμής: Νουρεντινόσκι, Χριστόφ, Ντε Μέλο, Αρτάμπε, Χριστοφή, Άλμπα (70' Μασίνουα), Αλεξίου (19' Ντα Σίλβα), Ντε Βρίσε, Μπενγκά, Μπάουμαν (90' Λίλλης), Μαρτίνιουκ

ΑΕΛ: Ρομό, Αϊρόσα, Σιέλης, Λαφράνς, Φορτούνα, Σοάρες (68' Νικολάου), Σόουζα, Μπουένο, Μέσκα (85' Ηλία), Γεωργιάδης, Αρουαμπαρένα (65' Ουέλινγκτον)