Πάμπος: «Μην συγκρίνουμε την ομάδα του 2011 με αυτήν»

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΛ επί του Ερμή στο «Αμμόχωστος» με το «χρυσό» τέρμα του Λαφράνς στο 88’. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός όπως και στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ομόνοια έλυσε τον γόρδιο δεσμό και χάρισε στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη. 
 
Χαμηλούς τόνους κράτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πάμπος Χριστοδούλου που προέτρεψε άπαντες να μην συγκρίνουν τη φετινή ομάδα της ΑΕΛ με αυτή που κατέκτησε το πρωτάθλημα.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου
«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ο Ερμής είναι μια καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά είχαμε κατοχή και κυκλοφορία όμως δεν είχαμε σωστή κίνηση στην περιοχή για να προηγηθούμε. Στη συνέχεια έγινε ένα ισοζυγισμένο και ανοιχτό παιχνίδι και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν. Ευτυχώς τα καταφέραμε από μια στατική φάση να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Βρισκόμαστε στα ψηλά, συνεχίζουμε προσγειωμένα και συνεχίζουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι.
 
Ο Ερμής θα τερματίσει σίγουρα στην εξάδα. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου στο ιατρικό τιμ για την προσπάθεια που έκαναν όλη αυτή τη βδομάδα. Εύχομαι στην επόμενο παιχνίδι να μην έχουμε απουσίες. Ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο που μας σπρώχνει σε κάθε παιχνίδι» ανέφερε αρχικά.
 
Τι σημαίνει το γεγονός ότι η ΑΕΛ σκοράρει στα τελευταία λεπτά σε τρίτο σερί παιχνίδι  
«Δείχνει μια ομάδα που έχει υπομονή και είναι πειθαρχημένη. Η υπομονή που δείχνουν τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό για μας».
 
Για το ότι ο κόσμος πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος
«Ο κόσμος δικαιούται να ονειρεύεται. Εγώ βλέπω την πραγματικότητα. Όλοι πρέπει να είμαστε  προσγειωμένοι και να μην συγκρίνουμε την ομάδα με αυτή που πήρε το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα δίκαια βρίσκεται εδώ».