Σειρά ζητημάτων, όπως μεταξύ άλλων, η πορεία της ελληνικής οικονομίας, το Προσφυγικό, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και οι σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, οι οικονομικές σχέσεις της Ελλάδας με τις χώρες του Κόλπου, τέθηκαν στην διμερή συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολαντ, στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, στο 'Αμπου Ντάμπι.
Όπως αναφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο Twitter, μετά την ολοκλήρωση της συνάντηςής του με τον κ. Ολάντ: "Συζητήσαμε Κυπριακό και σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, Προσφυγικό, τις οικονομικές σχέσεις Ελλάδας-χωρών του Κόλπου και την πορεία της ελληνικής οικονομίας".
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 12 λεπτά| OMADA
Οι δύο τελευταίες αήττητες ομάδες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Πριν 15 λεπτά| OMADA
Η εξήγηση πίσω από τις έξι αλλαγές που έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με την Έλτσε
Πριν 27 λεπτά| OMADA
Ακυρώθηκε οριστικά ο τελικός του Finalissima μεταξύ Ισπανίας και Αργεντινής
Πριν 30 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
ΒΙΝΤΕΟ: «Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του-Πήγε για καφέ και έδειξε τα δάχτυλα του χεριού του
Πριν 39 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Ο Αλί Χαμενεΐ ήταν επιφυλακτικός ως προς την ανάληψη της εξουσίας από τον γιο του-«Θεωρούσε ότι δεν ήταν πολύ έξυπνος για ηγέτης»
Πριν 44 λεπτά| ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ν. Χριστοδουλίδης: Δεν θα γίνουμε μέρος του προβλήματος, αλλά πάντοτε θα είμαστε μέρος της λύσης
Πριν 55 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ










