«Αυτοκτόνησε» η ΑΕΚ κόντρα στην ουραγό Αναγέννηση

Κάκιστη η ΑΕΚ πλήρωσε το τίμημα των άσχημων εμφανίσεων που είχε το τελευταίο διάστημα, κάτι που επανέλαβε και κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος Αναγέννηση με την οποία έμεινε στο ισόπαλο 0-0. 
 
Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχε μόλις μια τελική προσπάθεια και αυτή εκτός στόχου. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι την είχε μάλιστα η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη στο 72΄ με τον
Βέσλεμ σε τετ-α-τετ με τον Γιωργαλλίδη να στέλνει την μπάλα ψηλά έξω. 
 
Η ΑΕΚ αφυπνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και πίεσε για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Η ομάδα της Λάρνακας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 86΄με τον Ακοράν, ο οποίος πέρασε και τον Μάστρου όμως το πλασέ του ανακόπηκε προ της γραμμής από αμυνομένους. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Χαραλαμπίδη να απειλήσει με συρτό σουτ εντός περιοχής με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάστρου. 
 
Απρόσμενες απώλειες βαθμών για την πρωτοπόρο ΑΕΚ που έφτασε τους 32 βαθμούς και είδε τη διαφορά από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ να μειώνεται στους δύο βαθμούς. Τρίτη ισοπαλία και τρίτος βαθμός για την Αναγέννηση που παραμένει στον πυθμένα της βαθμολογίας. 
  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Φωτίου, Σωτηρίου(72΄ Φουρτάδο), Γιαννακού(19΄ Μπαρμπούδης), Ντιαλό, Ευθυμίου, Βλασόπουλος, Νατσιόπουλος(84΄ Γιουσπασιάν), Χριστοδούλου, Μπριτζίτο, Βέσλεμ.
ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Ακοράν, Καταλά, Άλβες, Μπόλιεβιτς, Μουρίγιο, Λαμπάν(62΄ Λαρένα), Εγγλέζου(62΄ Τέτε), Χαραλάμπους, Μιντίκκης(78΄ Ορτίθ), Χαραλαμπίδης.