ΑΠΟΕΛ: Σε κόντρα με ΠΑΟ, Άντερλεχτ, Ζούλτε για Σουηδό επιθετικό

Στο παιχνίδι για απόκτηση του Μίκαελ Ίσακ φέρεται να μπαίνει ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Σουηδός επιθετικός της Ράντερς βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της Άντερλεχτ.
 
Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν ήδη οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μεταβιβάσει πρόταση προς τον 23χρονο ποδοσφαιριστή και αναμένεται η απάντησή του προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες συζήτησης και με την ομάδα στην οποία ανήκει.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι αναφορά στον βελγικό Τύπο πριν από τα Χριστούγεννα έκανε λόγο για απόρριψη πρότασης της Άντερλεχτ από την Ράντερς ύψους πέντε εκατομμυρίων κορόνων Δανίας (670.000 ευρώ).
 
Η βελγική εφημερίδα «Het Laatste Nieuws», όμως, σημειώνει πληροφορίες από τη διοίκηση της δανέζικης ομάδας ότι η μεγαλύτερη προσφορά για τον παίκτη ανήλθε στα 400.000 ευρώ.
 
Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ράντερς ζητά 1 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην μετακίνηση του πρώτου της σκόρερ (πέτυχε οκτώ τέρματα μέχρις στιγμής), το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της περιόδου σεζόν.