Έντονα καιρικά φαινόμενα τα επόμενα 24ωρα

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή. Απόψε,  ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές,  μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.  Κατά διαστήματα τα φαινόμενα δυνατό να είναι έντονα ή παρατεταμένα.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί,  αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4  με 5 Μποφόρ αλλά σύντομα θα καταστούν τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 6  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης αλλά στα δυτικά θα είναι κυματώδης.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 11  στα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά.  Τοπικά,  στα ορεινά,  θα σχηματιστεί παγετός.  
 
Αύριο,  ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές,  τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.  Κατά διαστήματα τα φαινόμενα δυνατό να είναι έντονα ή παρατεταμένα.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί,  ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5  με 6  Μποφόρ και στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 6  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στις περισσότερες περιοχές κυματώδης.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 13  στα παράλια και στον 1  βαθμό στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά αναμένεται να επικρατεί παγετός.   Αύριο βράδυ,  ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται και πάλι τοπικές βροχές,  μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί,  μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4  με 5  Μποφόρ αλλά αρχικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης,  στα δυτικά και βόρεια παράλια και κυματώδης,  στα νότια και ανατολικά παράλια.  
 
Το Σάββατο και την Κυριακή,  διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με συννεφιά,  η οποία κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια,  αναμένεται να δώσει τοπικές βροχές ή και καταιγίδα.  Σε ορεινές και ορισμένες ημιορεινές περιοχές κατά διαστήματα θα χιονίζει.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο,  αλλά την Κυριακή αναμένεται μικρή πτώση.  
 
Τη ∆ευτέρα,  ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος.  Ωστόσο,  κατά διαστήματα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις,  οι οποίες δεν αποκλείεται τοπικά να δώσουν μεμονωμένη βροχή και ελαφρά χιονόπτωση σε ορεινές και ορισμένες ημιορεινές περιοχές.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.  

Δειτε Επισης

Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Πάνω από 220 κιλά τροφίμων κατασχέθηκαν στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου (pics)
Πέραν των 17 εκ. ευρώ σε εθελοντικές οργανώσεις για το 2023 μέσω σχεδίων κρατικών ενισχύσεων
Τοποθετείται για το Λύκειο Βεργίνας το ΥΠΑΝ-«Από την προηγούμενη σχολική χρονιά οι φωτογραφίες»
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου
Υποβλήθηκε παράπονο στον Γενικό Εισαγγελέα για μη δίκαιη δίκη Αικούτ-«Διέρρευσαν οι θέσεις της υπεράσπισης»
Με σκεπτικισμό βλέπει την εναλλακτική φοίτηση η Επίτροπος του Παιδιού
Αποκαλύψεων συνέχεια για την απόδραση «Κομμωτή»-Οπλισμένος και με σχέδιο διαφυγής στη Λατινική Αμερική
Έναρξη Μαθημάτων Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λεμεσού
Φωτιά στα Κελοκέδαρα-Στη μάχη τέσσερα εναέρια μέσα