Ανόρθωση: «Αναβολή συνεδρίας και ανυπόστατες φήμες»

Κάλεσμα στον κόσμο της να μην παρασύρεται από τα διάφορα ψευδείς δημοσιεύματα κάνει η Ανόρθωση μέσω ανακοίνωσης. Οτιδήποτε νεότερο υπάρχει που αφορά την ομάδα της Αμμοχώστου θα δημοσιοποιείται επίσημα, συμπληρώνει η ανακοίνωση. Επίσης, η συνεδρία που ήταν καθορισμένη για την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε έτσι ώστε ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας κ. Χρίστος Πουλλαΐδης ετοιμάσει και καταθέσει τους όρους/ασφαλιστικές δικλείδες.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:
 
Οι στιγμές στην Ανόρθωση είναι πραγματικά κρίσιμες και επειδή βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες με στόχο όλοι μαζί να βρούμε συναινετικές λύσεις και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας, θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο αλλά και τους λειτουργούς του Τύπου σε αυτοσυγκράτηση.
 
Πολλά λέγονται, ακούγονται αλλά και γράφονται δεξιά κι αριστερά, πλείστα εκ των οποίων δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και κακώς υιοθετούνται.
 
Είτε υπό τη μορφή ψιθύρων είτε δημοσιευμάτων, προκαλούν μόνο αναστάτωση και ζημιά. Το τελευταίο που χρειάζεται η Ανόρθωσις είναι να επιβαρύνεται με ανυπόστατες φήμες. Οποιαδήποτε εξέλιξη προκύπτει στο διοικητικό ή αγωνιστικό, δημοσιοποιείται μέσω της επίσημης οδού.
 
Με νέα ανακοίνωση αναφέρει:
 
Το Σωματείο Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του Σωματείου ότι η σημερινή προγραμματισμένη κρίσιμη συνεδρία, του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, αναβάλλεται για αύριο Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:00μ.μ.
 
Η αναβολή της συνεδρίας κρίθηκε αναγκαία, ούτως ώστε ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας κ. Χρίστος Πουλλαΐδης ετοιμάσει και καταθέσει τους όρους/ασφαλιστικές δικλείδες, σχετικά με την παραχώρηση του 21% των μετοχών του, προς το σωματείο.
 
Στόχος του Σωματείου, είναι να τερματιστεί άμεσα η διοικητική αβεβαιότητα και όλοι μαζί, ενωμένοι να εργαστούμε για να επιστρέψει η Ανόρθωσις στον δρόμο των επιτυχιών.