Ικανοποίηση στην Πάφο για την έρευνα των Βρετανικών Ταχυδρομείων

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο ΠΑΣΥΞΕ Πάφου για την έρευνα των Βρετανικών Ταχυδρομείων σύμφωνα με την οποία συστήνει στους Βρετανούς που αναζητούν μια εξόρμηση σε πιο ηλιόλουστους και οικονομικούς προορισμούς  να επιλέξουν την Κύπρο και, συγκεκριμένα, την Πάφο.
 
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου και γραμματέας του ΠΑΣΥΞΕ Ευριπίδης Λοϊζίδης  ανέφερε πως αυτή την περίοδο η Πάφος προσφέρει πιο χαμηλές τιμές από τις άλλες περιοχές της Κύπρου αλλά και από τους άλλους τουριστικούς προορισμούς.
 
Τα τελευταία χρόνια, δήλωσε, η Πάφος είναι ο πιο φθηνός τουρισμός της Κύπρου συγκριτικά με την Ισπανία και άλλες χώρες και τα ξενοδοχειακά καταλύματα της περιοχής προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα σε διαμονή και διατροφή, ενώ καλές τιμές προσφέρουν και οι αεροπορικές εταιρείες.
 
Πρόσθεσε πως κάποια ξενοδοχεία έχουν κλείσει ωστόσο σημείωσε κάποια άλλα παρέμειναν ανοικτά για να δείξουν ότι είναι παρών για την χειμερινή περίοδο.
 
Οικογένεια Ολλανδών που αφίχθη στην Πάφο για ένα δεκαπενθήμερο, εξέφρασε ικανοποίηση για τις διακοπές της, δηλώνοντας στο ΚΥΠΕ ότι η πόλη αποτελεί έναν από τους πιο φθηνούς προορισμούς. Συγκεκριμένα, η κ. Χένυ Πλεσγιάρ ανέφερε πως τα κέντρα αναψυχής της Πάφου είναι πιο φθηνά από την χώρα της.
 
Για μας η Πάφος δεν είναι ακριβός προορισμός τη χειμερινή περίοδο, είπε ο κ. Μπας Πλεσγίαρ.  Ενδεικτικά ανέφερε πως έχει έρθει με ομάδα 10 ατόμων και κόστισε η διαμονή ανά άτομο μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια και το αυτοκίνητο ενοικιάσεως για περίοδο 15 ημερών, 650 ευρώ το άτομο.  Τέτοιες τιμές, συνέχισε, δεν βρίσκεις σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
 
Ο Άκης Χατζηκυριάκος, πρόεδρος του τουριστικού συνδέσμου Αφροδίτη, δήλωσε από πλευράς του πως ιδιαίτερα αυτή την εποχή είναι πολύ ελκυστικός ο τουρισμός της Πάφου. Επεσήμανε επίσης πως η Πάφος έχει τύχει ιδιαίτερης προσβολής και συζήτησης στη Βρετανία και αλλού λόγω και της ανάδειξης της πόλης σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017.
 
Αυτές τις μέρες, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Χατζηκυριάκος, είχαμε αυξημένη κίνηση τόσο από ντόπιους όσο και από ξένους επισκέπτες.
 
Στόχος των τουριστικών φορέων της πόλης, κατέληξε, είναι η Πάφος να καταστεί ολόχρονος προορισμός.


ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ  

Δειτε Επισης

Με σκεπτικισμό βλέπει την εναλλακτική φοίτηση η Επίτροπος του Παιδιού
Έναρξη Μαθημάτων Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λεμεσού
Συνεχίζει με απόλυτη διαφάνεια και λογοδοσία να προσφέρει ίσες ευκαιρίες ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Απαντά στις διαμαρτυρίες για το σχολείο για παραβατικούς μαθητές το ΥΠΑΝ-«Στιγματίζουν τα παιδιά»
Σε τροχιά υλοποίησης η αστυνόμευση των φαρμακείων-Θα καταγγέλλονται αν δεν συμμορφώνονται με το διάταγμα
Κλήρωση Τζόκερ-Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 17 εκατ. ευρώ
Ψηφίστηκε νόμος για μεγαλύτερη διαφάνεια στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης
Ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας την Κυριακή στην περιοχή Μονής λόγω έργων
Στις τοπικές αρχές η αρμοδιότητα για επικίνδυνες οικοδομές μέχρι 31 Μαρτίου
Συνέχιση επιδοτήσεων για αδύναμους και πάταξη αισχροκέρδειας ζητεί η Ένωση Καταναλωτών