Ανατριχιαστικό τροχαίο στην Κρήτη

Μία νέα τραγωδία έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης, καθώς ένας ακόμα άνθρωπος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στην άκρη του δρόμου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν άνδρα που εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών λίγο μετά τις Μοίρες στις 7.30 το πρωί.
 
Οι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και αντίκρισε ένα απίστευτο θέαμα. Ο άνδρας είχε πολτοποιηθεί και εικάζεται πως παρασύρθηκε αρχικώς από αυτοκίνητο και μετά τον πάτησαν επιπλέον αυτοκίνητα.
 
Οι διασώστες παρέλαβαν τον άτυχο άνδρα και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.
 
Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε το τροχαίο αλλά και ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος.
 
Πηγή: www.cretapost.gr

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις