Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του Τζορτζ Μάικλ

Ο Βρετανός με κυπριακή καταγωγή, ποπ σταρ Τζορτζ Μάικλ, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, από καρδιακή ανακοπή, όπως ανακοίνωσε ο πράκτορας και υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του καλλιτέχνη.
 
Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι ο θάνατος του κυπριακής καταγωγής Μάικλ αντιμετωπίζεται ως «ανεξήγητος αλλά όχι ύποπτος».
 
Γειτόνισσα του εκλιπόντος είπε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι τον είχε δει «καταβεβλημένο» και να μοιάζει μεγαλύτερος από την ηλικία του όταν πρόσφατα τον είχε συναντήσει σε ένα εστιατόριο. Φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν προ ολίγων μηνών τον έδειχναν υπέρβαρο και κουρασμένο.
 
Εν τω μεταξύ, θαυμαστές του Τζορτζ Μάικλ με δάκρυα στα μάτια έχουν αρχίσει από το πρωί να αφήνουν λουλούδια και μηνύματα έξω από το σπίτι του, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, στο Γκόρινγκ-ον-Τεμς, στην κομητεία Όξφορντσιρ.
 
Μηνύματα με τα οποία δηλώνουν συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι έχουν αναρτήσει μεταξύ άλλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο στενός του φίλος σερ Έλτον Τζον, ο Μπόι Τζορτζ, η Μαντόνα και ο Άντριου Ρίτζλεϊ, με τον οποίο είχαν συστήσει τους Wham!
 
Ο Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του Μάικλ, που κάποτε έπαιζε μουσική στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου πριν ιδρύσει το συγκρότημα Wham! μαζί με τον φίλο του Άντριου Ρίτζλεϊ το 1981, απεβίωσε στο σπίτι του στο Γκόρινγκ, στο Όξφορντσιρ.

Ο Τζόρτζ Μάικλ κατάφερε να μεσουρανεί τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα, ενώ αρκετά από τα τραγούδια του, έχουν αφήσει ανεξίτηλα την υπογραφή τους, στην ιστορία της ποπ μουσικής. 
 
 Διαβάστε επίσης
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 34.388 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα
Ρωσική επίθεση κατά ενεργειακών υποδομών στην Ουκρανία-Ζημιές σε τέσσερα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ κοντά στη Νάπολη-Σε περιοχή με συνεχή ηφαιστειακή δραστηριότητα
Πυκνώνουν οι αναφορές για επιδείνωση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου
Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά της έμφυλης βίας στην Αυστραλία-«Επιδημία η βία κατά των γυναικών»
Στοπ στον υπερτουρισμό βάζει η Ιαπωνία-Στήνει φράχτη για να μην φωτογραφίζουν το όρος Φούτζι
ΒΙΝΤΕΟ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες, των ΗΠΑ
Πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ υπερασπίζεται τη θανάτωση σκύλου διά πυροβολισμού
Εξετάζει αντιπρόταση του Ισραήλ με τους όρους για την επίτευξη εκεχειρίας η Χαμάς
Η Αίγυπτος προτείνει μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας με απελευθέρωση 20-40 ομήρων