Κατολίσθηση μεγάλου όγκου χώματος στο δρόμο Σπηλιών-Λαγουδερών

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της αστυνομίας, σε σχέση με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο εξαιτίας και της κακοκαιρίας, κλειστός είναι ο δρόμος Σπηλιών – Λαγουδερών στην περιοχή Μόρφου, λόγω κατολίσθησης μεγάλου όγκου χώματος.
 
Εξάλλου, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην κορυφή του Τροόδους (Προδρόμου - Τροόδους, Καρβουνά - Τροόδους και Πλατρών - Τροόδους), είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
 
Επίσης, οι δρόμοι Κακοπετριάς - Καρβουνά, Πεδουλά - Προδρόμου και Πεδουλά - Κακοπετριάς (Pinewood), είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί, λόγω παγετού.
 
Στους δρόμους Πεδουλά - Κύκκου - Κάμπου, Κύκκου - Μηλικουρίου και Κάμπου - Ορκόντα, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα να καταστούν επικίνδυνοι.
 
Οι οδηγοί καλούνται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Δειτε Επισης

Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η υποβολή στοιχείων στρατευσίμων 2025 ΕΣΣΟ
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά