Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν- Ερντογάν για τη Συρία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συζήτησαν σήμερα κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξης την συριακή κρίση, έγινε γνωστό από το Κρεμλίνο.

Ο πρόεδρος του Καζακστάν Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγεφ, που βρίσκεται στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη Ρωσία, συμμετείχε επίσης στη συνομιλία, προστίθεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους τηλεφώνησε στον Ρώσο πρόεδρο για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του σχετικά με την συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους TU-154 κοντά στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, σύμφωνα με τη ρωσική προεδρία.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Δραματικό βίντεο-Πήγαν να απαγάγουν την κόρη επιχειρηματία στο Παρίσι, ήταν μαζί με των δύο ετών γιο της
Πυρά ΑΚΕΛ κατά του Προέδρου-«Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Επιμένει ο Ζελένσκι για την ανάγκη παρουσίας Τραμπ στην Τουρκία-«Θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον Πούτιν»
Φρίκη στη Βραζιλία-Συνελήφθησαν 25χρονη και σύντροφός της για τον βιασμό και τον φόνο 20μηνου βρέφους
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ακυρώνει την απόφαση της Κομισιόν να αποκρύψει τα μηνύματα φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Ζητά ενότητα ο Μυριάνθους μετά την αποκάλυψη προθέσεων από Διομήδους-«Καταλληλότερος ο Αναστασίου»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος
Σε ισχύ η εκεχειρία στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ και Κίνας-Οι δεσμοί που αίρονται και τα σημεία τριβής που παραμένουν