Έβαλε 10 εκατ. ευρώ και χρωστά στην Ανόρθωση ο Πουλλαΐδης

Με την πλάτη στον τοίχο ο Πουλλαΐδης, καλείται ή να πληρώσει τις οφειλές στο σωματείο της Ανόρθωσης ή να παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές του
 
Βγήκαν «μαχαίρια» στην Ανόρθωση με τη διοίκηση του σωματείου να παίρνει εντολή από τα μέλη στη Γενική Συνέλευση να διεκδικήσει μέχρι και το τελευταίο σεντ που οφείλει η εταιρεία στο σωματείο.
 
Επί διοίκησης Χρήστου Πουλλαΐδη η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στην καταβολή του ορισμένου ποσού που υποχρεούται να καταβάλλει ετησίως στο σωματείο και γι’ αυτό δεν έγινε δεκτή η παραχώρηση των μετοχών του μεγαλομετόχου της εταιρείας στο σωματείο με πληρεξούσιο.
 
Πλέον η διοίκηση του σωματείου θα πάει στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας την Τετάρτη (28/12) και θα ζητήσει ανοικτά όπως η εταιρεία ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις έναντι του σωματείου.
 
Εφόσον αυτό δεν καταστεί δυνατό τα μέτρα θα ενταθούν και το ενδεχόμενο διάλυσης της εταιρείας θα μοιάζει πιο υπαρκτό από ποτέ.
 
Ο Χρήστος Πουλλαΐδης παραιτήθηκε από την προεδρία της εταιρείας αλλά παραμένει ο μεγαλομέτοχος της. Άρα, τι επιλογές έχει; Είτε θα αποπληρώσει το χρέος προς το σωματείο, είτε θα παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές του σε αυτό, είτε θα μπει σε νομική διαμάχη.
 
Ο πρώην πρόεδρος της «Κυρίας» πλήρωσε από την τσέπη 10 εκατομμύρια ευρώ, έσωσε οικονομικά την Ανόρθωση σε δύσκολες εποχές, όμως τα λάθη, οι κακές επιλογές στο αγωνιστικό κομμάτι  και ο τρόπος που αποχωρεί τον φέρνουν σε αντιπαράθεση με το σωματείο και ενώπιoν των ευθυνών του.
 
Η Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (28/12) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κοινή συμπόρευση σωματείου-εταιρείας για επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν ή αν θα ραγίσει οριστικά το γυαλί.