Αποσύρεται από την κυπριακή αγορά αεροπλανάκι τύπου 'Drone'

  Αεροπλανάκι τύπου “Drone” το οποίο εισάγεται στην Κύπρο από την εταιρεία “King of Toys” δεν συμμορφώνεται με τις πρόνοιες του Άρθρου 3.2, του Μέρους 4 του περί Ραδιοεπικοινωνιών Νόμου του 2002 μέχρι 2016, καθώς και των περί Ραδιοεπικοινωνιών (Ραδιοεξοπλισμός) Κανονισμών του 2004 μέχρι 2016 και ως εκ τούτου, το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών έχει ζητήσει την απόσυρσή του από την αγορά.

Ανακοίνωση από το Τμήμα αναφέρει ότι το προϊόν ανήκει στην λατηγορία: R/C PLANE (RPA, είναι είδος: Drone, κατασκευαστής: Panland GmbH, εμπορική επωνυμία: X-UFO NE040, τύπος: 68181, χώρα κατασκευής: Γερμανία και ηλεκτρονικός κωδικός αναγνώρισης: 4260235681818

Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω προϊόν, καλούνται να μην το χρησιμοποιούν.

Παρακαλείται, επίσης, οποιοσδήποτε έχει προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν από άλλο σημείο πώλησης ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στο τηλέφωνο 22814873 ή να αποστείλει τηλεομοιότυπο στο 22321925.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σε σχέση με τα δικαιώματα του καταναλωτή, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτή, στο τηλέφωνο 1429 (Γραμμή Καταναλωτή).

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πυρά Οικολόγων κατά Εισαγγελίας μετά την καταδίκη από ΕΔΑΔ-«Ποιος θα πληρώσει τη λανθασμένη απόφαση του κ. Αγγελίδη;»
Ζήτησαν από την Βαρωσιώτου να αλλάξει σε «ανοικτό» το πόρισμα του Θανάση-Τι ανέφερε στην απάντησή της στο Ανώτατο
Στην Κύπρο την Κυριακή η Ολγκίν, τη Δευτέρα η συνάντηση με τον Πρόεδρο
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στη Ρώμη-Αναφορές για δεκάδες τραυματίες
Στα 2,3 εκατομμύρια οι εισφορές στα κόμματα-Πάνω από ένα εκατομμύριο στο ΑΚΕΛ, ακολουθεί ο ΔΗΣΥ
Ο Τραμπ αναμένει ότι η Χαμάς θα απαντήσει εντός 24 ωρών για πρόταση εκεχειρίας
Φουλ επίθεση από Άλμα σε Εισαγγελία-«Ο Πρόεδρος δεν θεωρεί ότι είναι ανάρμοστοι; Aς αναλάβει τις ευθύνες του»
Συνελήφθη και τέταρτο πρόσωπο μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό 14χρονης στον Πειραιά
Συνάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά τη συμβιβαστική πρόταση του Προέδρου
Βλέπει ένταση λόγω σύλληψης σφετεριστών ο Γκουτέρες-«Όχι» σε μονομερείς ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τις προοπτικές