Ο Ίσμα έβγαλε από τον «αναπνευστήρα» την Ανόρθωση (video)

Με δύο γκολ του Ίσμα Γκονσάλβες, ο οποίος έχασε και πέναλτι, η Ανόρθωση επικράτησε 2-0 του Άρη, πανηγύρισε την τέταρτη φετινή της νίκη και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου ανέβηκε στην 9η θέση με 18 βαθμούς και έδιωξε τα «μαύρα σύννεφα» που άρχισαν να σκεπάζουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» καθώς η «Κυρία» είχε πλησιάσει επικίνδυνα τη ζώνη του υποβιβασμού.
 
Στην 11η θέση με 11 βαθμούς αποχαιρετά το 2016 ο Άρης.
 
Η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ στο 40’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίσμα Γκονσάλβες, ο οποίος ανατράπηκε από τον Θεοφίλου.
 
Στο 74’ η Ανόρθωση κέρδισε νέο πέναλτι όταν ο Θεοφίλου και πάλι έκανε παράβαση στον Καλό, με τον Ίσμα Γκονσάλβες ν’ αναλαμβάνει ξανά την εκτέλεση όμως αυτή τη φορά να αστοχεί.
 
Στο 81’ ο Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε το τελευταίο τέρμα για το 2016, το οποίο ήταν εκπληκτικό αφού ελευθερώθηκε έξυπνα, είδε τον Γκοστ εκτός εστίας και με σουτ λίγο πιο κάτω από τη μεσαία γραμμή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την
Ανόρθωση. 
  

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Kόπριβετς, Ρέινα (56' Γκάμπριελ), Αγιλάρ, Ερέρο, Καλντερόν, Βίκτορ, Σεχού, Οικονομίδης (62' Πελέ), Γκονζάλβες, Καλό, Καμπρέρα (85΄ Κυριάκου)
ΑΡΗΣ: Γκοτ, Κυριάκου (46’ Παναγή), Μενέντες, Θεοφίλου, Παχίπης, Μάρτινς, Ράντου, Αντωνίου (46΄Τόμας), Μαραγκουδάκης, Γιούσεφ (66' Ικάντε), Πούλπο