Αλλαγή στο μεταγραφικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ

Ολιγοήμερες διακοπές άρχισαν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ.
 
Οι πλείστοι μάλιστα έχουν ταξιδέψει στις πατρίδες τους για τα Χριστούγεννα και έδωσαν ραντεβού από βδομάδας στον «Αρχάγγελο».
 
 
Η επιτροπή προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων» και δη οι Χουάνχο Λορένθο και Τόζα Σάμπουριτς σήκωσαν τα «μανίκια» καθώς το πλάνο ενίσχυσης ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου μπήκε σε εφαρμογή.
 
 
Η αποδέσμευση του Μάριο Σέρτζιο ελευθέρωσε μια θέση κοινοτικού στο ρόστερ, ενώ το νεότερο που έφερε η σημερινή (22/12) μέρα είναι η αποχώρηση του Νικολάι Μποντούροφ. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τον «Αρχάγγελο» ο
Βούλγαρος αμυντικός δεν ικανοποίησε τον Τόμας Κρίστιανσεν και το ενδεχόμενο απόκτησης του είναι πολύ απομακρυσμένο.
 
Την ίδια ώρα προκύπτει μια αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή την οποία προκρίνει η επιτροπή προγραμματισμού και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν εξελίξεις.
 
 
Στον ΑΠΟΕΛ εξ αρχής έθεσαν ως ζητούμενο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου την απόκτηση επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο, καθώς και την προσθήκη είτε κεντρικού αμυντικού είτε μέσου, ανάλογα με τις περιπτώσεις που θα προέκυπταν στο παζάρι.
 
Η κάθοδος του Μποντούροφ στην Κύπρο δεν μαρτυρούσε κατ’ ανάγκη ότι ο ΑΠΟΕΛ καίγεται για κεντρικό αμυντικό, επομένως το σενάριο ενίσχυσης με μέσο είναι υπαρκτό και επί του παρόντος κερδίζει έδαφος.